Stuufhoi!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om stage te komen lopen bij ons Stuufteam! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken. Je ontvangt dagelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! Samen met je collega's verzorg je de leukste activiteiten voor onze gasten en maak je van hen vakantie een feestje! Voor het seizoen van 2023 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Onze camping is geopend van 31 maart 2023 t/m 30 oktober 2023. Zoek jij nog een leuke en uitdagende stage bij een van de beste campings van Nederland? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen..?

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert namelijk samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je er voor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je (meestal) zes dagen per week, maar overleg is uiteraard mogelijk. De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, dus je werkt ook ’s avonds. Tussendoor heb je vrije tijd. Voor deze stage hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist ;-).

Wie we zoeken

Stagiaires die gretig zijn, veel willen leren en de tijd van hun leven willen hebben (en vriendschappen voor het leven willen maken...) Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen (het hoeft echt niet allemaal):

  • Creatief
  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Graag met mensen werken
  • Entertainen
  • Teamplayer
  • Je bent een theaterbeest
  • Het mensen naar de zin willen maken
  • Sportief
  • De handen uit de mouwen willen steken.

De ideale stagiair(e) bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed recreatieteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld erg van sport, maar zie je theater spelen minder zitten, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld beter met kleine kinderen werkt dan met tieners, ben je zeer welkom. 

Wat bieden we je?

Veel werkplezier in een stuversleuk team;
Gezellige activiteiten met alle Stuuftoppers wat bijdraagt aan ons teamgevoel; 
Goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk stagevergoeding;
✓ Toegang tot de ‘Stuufacademy’ met een divers aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
✓ Een organisatie waarbij je veel stage-uren kunt maken en kan doorgroeien;
✓ Mogelijkheid om te overnachten op de camping;
✓ Profiteer van flinke personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en korting in onze Stuufwinkel;
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland!

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan? Vul snel het formulier in👇🏻

Wat zijn je gegevens?

Wat supertof dat je jouw stage wilt afronden bij ons!

Waarom wil je bij ons komen werken?

Dit is niet verplicht maar hiermee krijg je wel bonuspunten 🙃

Waarom wil je bij ons Stuufteam komen werken en waarom denk je dat jij diegene bent die wij zoeken?

Heb je al ervaring? Ervaring kan recreatiewerk op een camping, vakantiepark of bungalowpark zijn, maar kan uiteraard ook je baantje bij de sportclub zijn. Er zijn veel mogelijkheden ;-)

Waar ben jij goed in? Wat zou jij aan ons team kunnen aanvullen? Waarom ben jij diegene die wij zoeken?

Iedereen heeft sterke punten, maar ook punten waarop je je nog zou kunnen ontwikkelen. Waar heb jij wel eens moeite mee? En waarom zou je dit beter willen ontwikkelen?

Wat heeft je voorkeur?

Als je moet kiezen uit een van deze onderwerpen... Waar ben jij dan het beste in?

Overig

 

Toch nog een vraag over de vacature of over iets anders?

Treur dan niet en neem contact met ons op om al je vragen te stellen!

Check onze leuke sfeerfoto's!