Kampeerdorp de Zandstuve
Vacatures schoonmaak
Vacatures schoonmaak
Vacatures schoonmaak
Vacatures schoonmaak
Vacatures schoonmaak

Schoonmaakwerk in Hardenberg

  • Goed salaris
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Passend rooster in overleg

Schoonmaakwerkzaamheden in Hardenberg!👇

Stuufhoi! Kom jij dit fantastische team in 2024 versterken?

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!🦉

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Het totaalplaatje moet perfect kloppen!😃

Gasten komen bij ons van hun welverdiende vakantie genieten. Van aankomst tot vertrek: het totaalplaatje moet kloppen. Een zeer belangrijk onderdeel van dit totaalplaatje, is alles netjes en schoon houden. Hierbij hoort zowel de schoonmaak van de accommodaties, kampeerplaatsen met privé-sanitair als van onze luxe centrumgebouwen. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en daarom kiezen wij ervoor om de tijd te nemen voor het schoonmaken van accommodaties en centrumgebouwen. Liever super goed dan net niet en snel. Dit geeft onze medewerkers rust en onze gasten zijn blij. En dat maakt jouw werk nog veel leuker! Heb jij oog voor detail, ben jij gastvrij en weet jij wat écht schoon is? Lees dan snel verder! 

 

Wie zoeken wij?🔎

Medewerkers met oog voor detail, die zin hebben om onze gasten te voorzien van een fantastische vakantie. Naast de belangrijkste benoemde zin, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

 Je hebt oog voor detail
 Je bent flexibel. Je bent ook zo af en toe in het weekend en de avonden beschikbaar
 Je werkt graag met mensen en maakt het hen graag naar hun zin
 Je houdt je hoofd koel en werkt stap voor stap je lijstje af
 Je bent minimaal 16 jaar oud
 Je wilt graag de handen uit de mouwen steken

De ideale medewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed schoonmaakteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld totaal niet van bepaalde klussen, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld liever zelfstandig werkt dan met je collega's of andersom, ben je zeer welkom.

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸

Dit is de Zandstuve!😄

 

Ervaar de stuuftastische sfeer!🤩