1. Goed salaris
  2. Schoonmaakwerkzaamheden
  3. Passend rooster in overleg

Schoonmaakwerkzaamheden in Hardenberg

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Het totaalplaatje moet perfect kloppen!

Gasten komen bij ons van hun welverdiende vakantie genieten. Van aankomst tot vertrek: het totaalplaatje moet kloppen. Een zeer belangrijk onderdeel van dit totaalplaatje, is alles netjes en schoon houden. Hierbij hoort zowel de schoonmaak van de accommodaties, kampeerplaatsen met privé-sanitair als van onze luxe centrumgebouwen. Heb jij oog voor detail, ben jij gastvrij en weet jij wat écht schoon is? Lees dan snel verder! 

Voor het seizoen van 2022 zijn wij erg druk met het samenstellen van een enthousiast team! Zoek jij nog een leuke job waarbij je goed kunt (bij)verdienen? Solliciteer dan nu!

Welke vacature past bij jou?!

 

Wat ga jij bij ons doen?

Jaarlijks overnachten er duizenden gasten op ons terrein. Om deze gasten van hun ultieme vakantie te laten genieten, vinden wij het belangrijk dat het ons park er 'op en top' uitziet. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schoonmaken van onze gebouwen en accommodaties. Wanneer je bij ons komt werken, nemen we je op in het hechte schoonmaakteam en draag jij er mede zorg voor dat ons park schoon en netjes is. Naast dat je oog voor detail hebt in je werk, vinden wij het ook belangrijk dat je een gastheer/vrouw bent tegenover onze gast. Maar zeg nou eerlijk? Vrolijke mensen die je tegenkomt in het wasgebouw, wie wil dat nou niet?

Sfeerimpressie sanitairgebouw😄

 

Wie zoeken wij?

Medewerkers met oog voor detail, die zin hebben om onze gasten te voorzien van een fantastische vakantie. Naast de belangrijkste benoemde zin, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

 Je hebt oog voor detail;
 Je bent flexibel. Je bent ook zo af en toe in het weekend en de avonden beschikbaar;
 Je werkt graag met mensen en maakt het hen graag naar hun zin;
 Je houdt je hoofd koel en werkt stap voor stap je lijstje af;
 Je bent minimaal 16 jaar oud;
 Je wilt graag de handen uit de mouwen steken!

De ideale medewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed schoonmaakteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld totaal niet van bepaalde klussen, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld liever zelfstandig werkt dan met je collega's of andersom, ben je zeer welkom.

Wat we je bieden?

Veel werkplezier in een hecht en gezellig team;
Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers; 
Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris;
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen;
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel;
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren campings van Nederland.

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!

 
 

Bekijk de faciliteiten!🤗