Kampeerdorp de Zandstuve

Vacature medewerker schoonmaak 2024

🔎Gezocht 👉medewerker schoonmaak

Stuufhoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat: onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie! Voor het seizoen van 2024 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Onze camping is geopend van 15 maart 2024 t/m 3 november 2024.

Jij weet als geen ander hoe schoon, schoon is! Ben jij die gedreven medewerker die van aanpakken weet en op zoek is naar een leuke baan in de recreatie- en toerismebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn het schoonmaakteam van Kampeerdorp de Zandstuve! Een hechte club dames en heren die het onwijs leuk vinden om dit werk bij de Zandstuve te doen. Het team is een gezellige club medewerkers bij elkaar, die hard willen werken, maar ook genieten van de momentjes samen tijdens de pauzes. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en daarom kiezen wij er voor om de tijd te nemen voor het schoonmaken van accommodaties en centrumgebouwen. Liever super goed dan net niet en snel. Dit geeft onze medewerkers rust en onze gasten zijn blij. En dat maakt jouw werk nog veel leuker! Kortom: lees snel verder!👇

Wie zoeken wij?🔎

Jaarlijks overnachten er duizenden gasten op ons park. Om deze gasten van hun ultieme vakantie te laten genieten, vinden wij het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schoonmaken van onze gebouwen en accommodaties. Wanneer je bij ons komt werken, nemen we je op in het hechte schoonmaakteam en draag jij er mede zorg voor dat ons park schoon en netjes is. Naast dat je oog voor detail hebt in je werk, vinden wij het ook belangrijk dat je een gastheer/vrouw bent tegenover onze gast. Maar zeg nou eerlijk? Vrolijke mensen die je tegenkomt in het sanitairgebouw, wie wil dat nou niet?

Wij zoeken medewerkers met oog voor detail, die zin hebben om onze gasten te voorzien van een fantastische vakantie. Naast de belangrijkste benoemde zin, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

 Je hebt oog voor detail
 Je bent flexibel. Je bent ook zo af en toe in het weekend en de avonden beschikbaar
 Je werkt graag met mensen en maakt het hen graag naar hun zin
 Je houdt je hoofd koel en werkt stap voor stap je lijstje af
 Je wilt graag de handen uit de mouwen steken

De ideale medewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed schoonmaakteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld totaal niet van bepaalde klussen, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld liever zelfstandig werkt dan met je collega's of andersom, ben je zeer welkom.

Wanneer werk je?😃

Dagelijks komen er nieuwe gasten aan op ons park. Dat betekent dat we ook dagelijks genoeg werk voor je hebben! Het aantal uren en werktijden zijn in overleg en op basis van jouw beschikbaarheid. Hierin is het ook mogelijk tijdens schooltijd of juist alleen weekenden te werken.

Wat wij je bieden?😎

Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers
Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren campings van Nederland

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?🤩

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in!

Jouw werkplek!😎

Ervaar de stuuftastische sfeer! 🤩

Wat zijn je gegevens?
Alles over jouw baan!
Heb je al ervaring in het schoonmaak vak? Vertel het ons!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!