Kampeerdorp de Zandstuve

Vacature Horeca manager

Vacature Horeca manager

Welkom! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een 5-sterren kindercamping in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Op ons park vind je Brasserie & Loungebar de Stoov die het hele jaar geopend is. Jouw verantwoordelijkheid is de gehele horeca die bestaat uit Brasserie & Loungebar de Stoov, de Pizzeria en de snackbar die vanaf april tot oktober geopend zijn.

Wij zijn op zoek naar een hands-on horecamanager. Iemand die lef heeft, kritisch is op de grote en kleine puntjes, zaken durft aan te pakken en elke dag een dosis enthousiasme meeneemt naar zijn of haar werk. 

Wat ga je doen?

De verantwoordelijkheid dragen voor alles op jouw locatie. Dit doe je als Horeca manager op zowel praktisch, operationeel als financieel gebied. In de praktijk betekent dit dat je weet wat er op de vloer speelt. Je regelt dat dit goed loopt. Daarvoor stuur je onder andere een team van horecamedewerkers aan. Bij alles wat te maken heeft met eten en drinken let je op hygiëne en veiligheid. Op financieel gebied? Daar behaal je de gestelde doelen. Je houdt goed in de gaten of iedereen zich houdt aan de gemaakte afspraken. Ook:

  • moedig jij jouw team aan om goed werk te doen.
  • besteed je aandacht aan gastvrijheid, voedselveiligheid en de ontwikkeling van mensen.
  • beheers je voldoende digitale kennis
  • ga je in gesprek met teamleiders van de horeca en andere afdelingen
  • zorg je voor voorraadbeheer en de inkoop van producten.
  • kom je met nieuwe ideeën, speel je in op trends en zie je kansen. Om slimmer te werken, de service te verbeteren en de financiële resultaten te verhogen.
restaurant

Wie wij zoeken🔍

Wij zijn op zoek naar iemand die een dosis ervaring meebrengt en daarmee onze horeca naar een hoger plan kan tillen. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en vindt het heerlijk om mee te bewegen in de pieken van het seizoen.

Wat wij bieden?

Allereerst: een onwijs uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is, je veel verantwoordelijkheden en daarbij ook veel vrijheid hebt. Verder bieden wij passende voorwaarden in een goede arbeidsovereenkomst, zoals:

Full-time functie op basis van een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
✓ Een goed salaris passend bij jouw ervaring
✓ Goede arbeidsvoorwaarden
✓ Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
✓ Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle collega’s.
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
✓ Profiteer van 20% personeelskorting in alle horecagelegenheden met 4 personen en 20% korting in onze Stuufwinkel.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV door naar Renate. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen via 0523-262027 en vragen naar Renate.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.