Kampeerdorp de Zandstuve

Stuufpas

Handig tijdens je verblijf: de Stuufpas!

Tijdens je verblijf maak je gebruik van de Stuufpas. Met de Stuufpas kun je gebruik maken van de douches in de sanitairgebouwen en kun je de was- en droogmachines gebruiken in de wasserette.

Hoe werkt de Stuufpas?

De Stuufpas is gekoppeld aan jouw reservering. Bij aankomst liggen de passen voor je klaar en zijn deze klaar voor gebruik.

Overal in de sanitairgebouwen en centrumvoorzieningen kun je zwarte kastjes tegenkomen waar je de Stuufpas voor kunt houden. Indien je je pas voor de lezer plaatst, kan het twee seconden duren voordat het desbetreffende apparaat reageert. De douche zal gaan stromen en de wasmachine of droger gaat draaien.

Een veel voorkomende vraag is de volgende:

Hoe zit het met het warme water en douchen. Hebben we hier muntjes of iets anders voor nodig? 

Voor het douchen in de sanitairgebouwen hebben jullie de Stuufpas nodig die jullie bij aankomst op de camping krijgen. Hier staat meteen een tegoed op van €2,50 (voor kampeerplaatsen en accommodaties zonder eigen sanitair) en kan zelf tijdens het verblijf opgewaardeerd worden. Douchen kost 8 cent per minuut.

Opwaarderen van de pas

Zoals bovenstaand beschreven, kost het gebruik van de douches geld. Indien je pas geen tegoed meer heeft, is het mogelijk om je pas bij de receptie op te waarderen. Is de receptie gesloten? Dan is het mogelijk om bij het kastje aan de muur naast de receptie je pas op te waarderen. Let op: hier kun je enkel met muntgeld je pas opwaarderen. Tijdens openingstijden kun je uiteraard met zowel de pin als contant geld je Stuufpas opwaarderen.

Hoe kom ik het zwembad in?!

Dat doe je ook met de Stuufpas. 1 pas is voldoende voor vier personen, bestaat je samenstelling uit meer dan 4 personen, dan dien je de tweede pas mee te nemen. 

stuufpas