Kampeerdorp de Zandstuve

Stuufpas

Handig tijdens je verblijf: de Stuufpas!

Tijdens je verblijf maak je gebruik van de Stuufpas. Met de Stuufpas kun je gebruik maken van de douches in de sanitairgebouwen en kun je de was- en droogmachines gebruiken in de wasserette.

Hoe werkt de Stuufpas?

De Stuufpas is gekoppeld aan jouw reservering en het aantal gasten waarmee je bij ons verblijft. Bij aankomst liggen de passen voor je klaar en zijn deze klaar voor gebruik.

In de sanitairgebouwen en bij het zwembad kun je zwarte kastjes tegenkomen waar je de Stuufpas voor kunt houden. Indien je je pas voor de lezer plaatst, kan het twee seconden duren voordat het desbetreffende apparaat reageert. De douche zal gaan stromen, de hekken van het zwembad worden ontgrendeld of de wasmachine  en/of droger gaat draaien.

Hoe zit het met het warme water en douchen? 

Voor het douchen in de sanitairgebouwen hebben jullie de Stuufpas nodig. Jullie ontvangen deze bij aankomst van ons. Deze worden voor kampeerders afgegeven tijdens het inchecken op de plaats of het ligt klaar in jullie accommodatie. Gaan jullie kamperen of heb je een accommodatie zonder eigen sanitaire voorzieningen? Dan staan er direct al punten op jullie Stuufpassen. Jullie ontvangen per persoon, 1 punt per nacht en dat staat gelijk aan 6 minuten douchen.

Opwaarderen van de Stuufpas

Meer punten nodig? Je kunt de Stuufpas opwaarderen bij de receptie of met contact geld bij de ingang van het zwembad.

Hoe kom ik het zwembad in?! 

Dat doe je ook met de Stuufpas. 1 pas is voldoende voor vier personen, bestaat je samenstelling uit meer dan 4 personen, dan dien je de tweede pas mee te nemen. 

stuufpas