Kampeerdorp de Zandstuve

Schoolreisje bij de Zandstuve

Ontmoet Cobus tijdens het schoolreisje!

Als jullie op schoolreisje gaan, is het natuurlijk altijd feest. Maar een schoolreisje bij De Zandstuve is, is plezier gegarandeerd! Cobus kan niet wachten om jullie te ontmoeten! Tijdens het schoolreisje kun je klimmen en klauteren in het speelkasteel, en krijgen jullie een theatervoorstelling van ons professionele animatieteam speciaal voor jullie school. Er wordt goed voor iedereen gezorgd. Er is onbeperkt ranja, koffie en thee. Daarnaast wordt er een heus feestmaal klaargemaakt met frietjes en drie minisnacks.

Het schoolreisje in het kort👇

  • Lekker spelen in de indoor speeltuin
  • Onbeperkt ranja drinken voor de kinderen
  • Onbeperkt koffie of thee voor de volwassenen
  • Theatervoorstelling door ons professionele animatieteam
  • Friet met mayonaise en drie minisnacks
  • Afsluitend een lekker waterijsje

Starten jullie de dag liever met spelen en daarna de theatervoorstelling of andersom? Geen probleem, de volgorde van het programma overleggen wij graag met jullie.Hebben jullie nog andere wensen voor jullie schoolreisje? Wij denken graag met jullie mee!

Extra opties om bij te boeken of op het arrangement aan te passen

  • Speurtocht in het gekozen thema over het park (thema dieren, piraten of onderwaterwereld). Samen moeten jullie allerlei kleine opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Lossen jullie de puzzel op?
  • Pizza bakken. In plaats van een patatje met een snack kunnen jullie ook omgetoverd worden tot echte pizzabakkers en onder begeleiding jullie eigen pizza bakken en daarna heerlijk opsmikkelen.
  • Zwemmen. In ons binnen- en buitenzwembad is veel waterpret te beleven. Uiteraard verwachten wij hierbij dat iedereen beschikt over een zwemdiploma.

Prijzen 2024

Voor kinderen rekenen we het tarief van €12,00 per kind.
Voor volwassenen rekenen we het tarief van €7,00 per persoon.

Extra opties
- Speurtocht €3,00 extra per kind
- Pizza bakken €7,50 extra per kind (vervalt het patatje eten)
- Zwemmen €3,50 extra per kind

Sfeerimpressie! 😃

Reserveren

Kun je niet wachten om het schoolreisje te gaan plannen? Vraag jullie datum aan door onderstaand formulier in te vullen. Uiteraard kun je ook bellen met onze receptie. Bekijk hier onze contactgegevens. Schoolreisjes kunnen tijdens ons campingseizoen (15 maart t/m 3 november) op aanvraag gehouden worden (landelijke schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd).

Aanvraagformulier schoolreisje

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.