Routebeschrijving

Plan je route naar de Zandstuve

Routebeschrijving

De 'oude' N34 tussen Ommen en Hardenberg is inmiddels helemaal opnieuw ingericht tot een 30 en 60 kilometer zone, tevens is het nu verboden voor vrachtverkeer. Er zijn allerlei wegversperringen, hoge drempels en wegversmallingen. Indien jullie deze weg nemen, zijn we bang dat jullie in de problemen komen met de grote zij-spiegels van de caravan. Wij adviseren jullie daarom de nieuwe rondweg te nemen.

Tip: Zet het navigatiesysteem uit bij het oprijden van de N48 of N34. Navigatiesystemen verwijzen naar een parallelweg vanaf waar niet meer mag worden overgestoken en de politie controleert hier streng op.


Beschrijving vanuit Zwolle

Vanuit de richting Zwolle A28, neem de afslag 21 naar de N34. Bij het viaduct (circa 2 kilometer voor Ommen) nemen jullie de N48 (links) richting Hardenberg. Bij de eerste rotonde de rechter baan aanhouden, rechts afslaan de N36 op. Vervolgens bij de volgende rotonde, de derde afslag links nemen richting Hardenberg. Daarna de N34 blijven volgen. Rij bij de afslag Hardenberg eraf, sla dan rechtsaf naar Hardenberg Centrum. Bij de volgende verkeerslichten ga je rechtdoor. Vervolgens ga je bij de laatste verkeerslichten rechtsaf (richting Oldemeyer).
Deze weg volg je tot de 2e rotonde (eerste is bij een zorgcentrum), waar je rechtsaf slaat. Je rijdt nu op de Grote Beltenweg en Kampeerdorp de Zandstuve is dan na ongeveer 200 meter de eerste camping aan de rechterkant.

Beschrijving vanuit Hoogeveen

Vanuit de richting Hoogeveen volgen jullie de N48 richting Ommen. Bij de eerste rotonde op de N48 nemen jullie de rotonde driekwart richting Hardenberg / Almelo (N36). Vervolgens bij de volgende rotonde, de derde afslag nemen richting Hardenberg (N34). Daarna de N34 blijven volgen tot de afslag Hardenberg, hier sla je bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten ga je rechtdoor. Vervolgens ga je bij de volgende verkeerslichten rechtsaf (Rheezerweg) de woonwijk in. Deze weg volg je tot de 2e rotonde (eerste is bij een zorgcentrum), waar je rechtsaf slaat. Je rijdt nu op de Grote Beltenweg en Kampeerdorp de Zandstuve is dan na ongeveer 200 meter de eerste camping aan de rechterkant.

Beschrijving vanuit Emmen

Vanuit de richting Emmen volgen jullie de N34 richting Hardenberg. Bij de verkeerslichten op de N34 gaan jullie rechtdoor richting Hardenberg/Ommen en vervolgens neem je de volgende afslag richting Hardenberg. Bij de rotonde ga je rechts en daarna gelijk weer rechts bij de verkeerslichten. Dan gaan jullie twee verkeerslichten rechtdoor en de derde verkeerslicht slaan jullie rechtsaf, jullie rijden nu op de Rheezerweg richting Rheeze / Diffelen. Deze weg volg je tot de 2e rotonde (eerste is bij een zorgcentrum), waar je rechtsaf slaat. Je rijdt nu op de Grote Beltenweg en Kampeerdorp de Zandstuve is dan na ongeveer 200 meter de eerste camping aan de rechterkant.

Afsluiting N34

De aanpak van de N34 tussen de rotonde Witte Paal en de N343/Haardijk staat gepland voor de periode maart t/m juni 2018. Van 12 maart t/m 20 april zal hierdoor dit deel van de N34 volledig afgesloten zijn voor al het verkeer. 

Tijdens de afsluiting worden voor het verkeer verschillende omleidingsroutes ingesteld. 
* Verkeer dat in noordelijke richting vanaf Zwolle rijdt naar Emmen wordt op de A28 ter hoogte van afrit 22 (Nieuwleusen) verwezen over de A28-A37.
* Verkeer in noordelijke richting op de N48 en verkeer op de westelijke aansluiting van de kruising N377-N48 wordt ter hoogte van de kruising N48-N377 verwezen over de N48-A37 richting Emmen.
* Ter hoogte van knooppunt Holsloot wordt verkeer richting Ommen verwezen over de A37-N48 in plaat van de reguliere route over de N34.

Adres- en contactgegevens

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)

Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadres: info@zandstuve.nl