Kampeerdorp de Zandstuve
Zandstuve

Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren

De Zandstuve is een bruisend vakantiepark met verschillende zalen, uitgebreide mogelijkheden tot activiteiten, een kwalitatief hoogstaande keuken én ligt in een bosrijke omgeving. Kortom; dé ideale plek voor de organisatie van een leuk personeelsfeest!

1

Uitermate geschikte ruimtes!

Ons zalen zijn uitermate geschikt voor de organisatie van feesten voor grote én kleine gezelschappen. Wij passen onze ruimtes zo aan, zodat het niet uit maakt of je met een groot of klein gezelschap komt. Een prettige sfeer vinden we belangrijk en daar doen we alles voor!

theater

Vergaderen, BBQ, borrelen, disco?!

Noem het maar op! Bij de Zandstuve kunnen we eigenlijk alle kanten op. Zo zouden we op een mooie zomerse dag een heerlijke BBQ met drankjes kunnen verzorgen, maar zou je daar ook een leuke activiteit zoals Bubble Football of Archery Tag aan kunnen toevoegen. Het combineren van een hapje eten en het uitvoeren van een leuke activiteit is dé ideale invulling van een personeelsfeest! En de organisatie van de activiteit, die nemen wij uiteraard graag op ons!

olijven

Lekker eten van de chef!

Lekker eten vinden wij erg belangrijk. Onze chef Dirk zorgt dan ook maar al te graag voor een culinair hoogstandje. En wat dat hoogstandje dan mag zijn, bespreken we graag!