Actief

De omgeving van Kampeerdorp de Zandstuve leent zich optimaal voor allerlei sportieve activiteiten.

Fietsen
In de buurt van Kampeerdorp de Zandstuve vind je verschillende routes. Tegenover onze camping vind je een bord met fietsknooppunten. Daarnaast verhuren en verkopen we bij de receptie ook fietskaarten met speciale kinderroutes. Ga je liever op de mountainbike het bos in? Vlak bij de camping ligt een prachtige mountainbikeroute van 21 kilometer. De start is bij Speelvijver De Oldemeyer.

Wandelen
Vanaf de camping kun je direct natuurgebied ‘de Rheezerbelten’ in en op loopafstand heb je toegang tot staatsbos de Oldemeyer. In het gehele Vechtdal is er een uitgebreid wandelnetwerk en ook het Pieterpad loopt vlak langs onze camping. Daarnaast is er het Vechtdalpad en zijn er tal van Geocaches verstopt.

Varen
De Vecht is voor het grootste deel bevaarbaar door pleziervaart, dus ook door kano’s en andere kleine bootjes. Hardenberg kent zelfs een wildwaterbaan. Meer informatie vind je hier!

Zwemmen
Vlakbij de camping vind je speelvijver de Oldemeyer. Dit is een recreatieplas midden in het bos, met een prachtig strand, een eiland dat toegankelijk is via bruggetjes en uiteraard kun je er heerlijk zwemmen en spelen in natuurwater. 

Vissen
Langs de Vecht en bij verschillende vistrappen zijn er tal van stekken om te vissen. Denk er wel aan de je een visakte nodig hebt. In Hardenberg zit een grote hengelsportwinkel.