1. Slapen in een kasteel
  2. Kasteel Uylenburght voor 10 personen
  3. Kindercamping in Hardenberg

Kasteelovernachting in Nederland

Wil je eens op een unieke manier overnachten? Wat dacht je van een kasteelovernachting in Nederland? Kom slapen in Kasteel Uylenburght bij Kampeerdorp de Zandstuve en voel je een échte koning! Wedden dat de kinderen dit spannend en stoer vinden? In ons kasteel kun je vorstelijk overnachten met 10 personen: perfect voor een weekendje weg of vakantie met de familie of meerdere gezinnen. Bewaak Stuufeiland vanuit je eigen kasteel en laat de kleine ridders lekker spelen op het grote terrein van onze 5-sterren kindercamping. De Zandstuve bevindt zich in de landelijke omgeving van Hardenberg en is één groot paradijs voor gezinnen met jonge kinderen! Tijdens je kasteelovernachting in Nederland kun je lekker in onze zwembaden plonsen, gezellig meedoen met alle leuke activiteiten van het animatieteam of klimmen en klauteren in onze speeltuinen. Overnachten in een kasteel was nog nooit zo leuk!

 
Ontdek Kasteel Uylenburght
 

Kasteel Uylenburght

Overnachten in een kasteel bij De Zandstuve

Slapen in een kasteel in Nederland? Dat doe je in onze glamping accommodatie Kasteel Uylenburght! Het kasteel is geschikt voor 10 personen en biedt met 5 slaapkamers genoeg ruimte voor iedereen. Comfort en luxe zijn altijd binnen handbereik tijdens je kasteelovernachting in Nederland. In de open leefruimte bevindt zich een gezellige zithoek met een flatscreen televisie, een sfeervolle eethoek en een luxe keuken. Het kasteel beschikt verder over een eigen badkamer en apart toilet. Geniet buiten in de lounge-zithoek, terwijl je kinderen pret beleven in de speeltuin tegenover het kasteel. Zelfs bij regenachtig weer kun je gezellig buiten zitten: het terras is namelijk overdekt. Kom vorstelijk overnachten in ons kasteel. Wedden dat je kinderen dit nóóit vergeten?

 

Slapen in Kasteel Uylenburght:

 
  1. Geschikt voor 10 personen
  2. 5 slaapkamers
  3. Compleet ingerichte keuken
  4. Sfeervolle woonkamer
  5. Eigen badkamer
  6. Ruim overdekt terras
 

“Wij zaten in de Uylenburght en dat was helemaal top! Netjes, genoeg ruimte en schoon. De animatie is echt geweldig!” - 9.8 door Ester. 

Wat te doen tijdens je kasteelovernachting in Nederland? 

Overnachten in een kasteel in Nederland is nergens leuker dan op dé kindercamping van Nederland! Naast dat je mag slapen in een heus kasteel, maak je ook nog eens gebruik van de oneindige faciliteiten op de camping. Jong of oud: niemand hoeft zich te vervelen! Plons in één van onze zwembaden, zowel binnen als buiten, of laat de kleine Tarzan’s en Jane’s spelen in onze binnen- en buitenspeeltuinen. Ons enthousiaste animatieteam staat bovendien altijd voor jullie klaar tijdens jullie kasteelovernachting in Nederland. Voor alle leeftijden worden de leukste activiteiten georganiseerd, dus ook voor jullie als ouders! En je weet wat ze zeggen, wanneer de kleintjes plezier hebben, genieten jullie als ouders ook van jullie welverdiende vakantie. Tip: huur ook zeker eens een fiets bij De Zandstuve en ontdek de prachtige omgeving van het Overijsselse Vechtdal.

Kortom: ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie? Kom dan overnachten in ons kasteel voor 10 personen en voel je écht even de koning van Stuufeiland!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid