Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!

Kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. WiFi

Kamperen

 1. Dagelijkse check-in/out
 2. 8-16 ampère stroom
 3. Eigen watertappunt
 4. Uitzicht op een speeltoestel
 5. Waterafvoer
 

Omschrijving

Kies je comfortplaats op een gezellig veld of een rustige hoek. Je kiest zelf de gewenste aankomst- en vertrekdatum!☀️⛺

Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal, want met bijna driehonderd kampeerplaatsen is er volop keuze voor de perfecte kampeervakantie. Kortom: Ontspan & Geniet!

🌟Comfortplaats
Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfort plaatsen. Daarnaast zijn er meerdere comfort plaatsen met privé-sanitair. Alle comfort plaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 100m2. Naast de vouwwagen, tent en caravan zijn ook campers gewoon welkom op al onze kampeerplaatsen!

🔌Voorzieningen
Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, tv- en stroomaansluiting. Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar 10, 12, 14 of zelfs 16 ampère. Dit kan tegen betaling en kan worden bijgeboekt na het maken van de reservering.

🚿Sanitair
Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw bij het veld Watergorgels beschikt over mindervaliden sanitair. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches.

📍Locatie
Kampeerplaatsen vind je op bijna alle velden! Namelijk op Cobus, Bella, Buur, Bliz en Watergorgels. Op de velden Bliz en Cobus 12 t/m 65 zijn huisdieren toegestaan. Daarnaast vind je op alle velden wel een speeltoestel met zandbak. Wil je weten welk speeltuintje precies waar staat? Dat vind je hier!

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma

562 recensies


 1. 9,8

  Sehr sehr schön! Toller Platz,sehr sauber alles. Sehr freundliches Personal!

  Mei 2023 - K.

 2. 8,8

  Wij heben het erg naar ons zin gehad

  Mei 2023 - H.

 3. 8,8

  Es war ein toller Urlaub! Ankommen , entspannen und genießen! Das stimmt bei Euch alles!

  Mei 2023 - Frank W.

 4. 9

  Erg leuk, vonden dat er erg veel te doen was en dat alles netjes en schoon was

  Mei 2023 - W.

 5. 9,8

  We zijn voor de eerste keer gaan kamperen met onze vouwwagen. Het was een geweldige ervaring. We hadden een prachtige campingplek bij het speeltuintje (Cobus 49). Ons dochtertje heeft uren geschommeld. Ook het zwembad was leuk voor jonge en oudere kindjes. Verder complimenten voor de restaurants. Ons dochtertje heeft zonder problemen 2x glutenvrij gegeten. Het was daardoor een onbezorgde vakantie voor ons. We komen graag nog een keertje terug.

  Mei 2023 - P.

 6. 9

  Heerlijk weertje, goede faciliteiten en mooie omgeving.

  Mei 2023 - S.

 7. 9

  We hebben een heerlijke vakantie gehad, prachtig weer wat wil je nog meer. We waren zeer verrast over de nog brasserie. Het zwembad en de activiteiten waren heel leuk

  Mei 2023 - R.

 8. 8,8

  Heel leuk mooie camping super schoon

  Mei 2023 - K.

 9. 9

  Wij hebben het heerlijk gehad. Samen met onze kleinkinderen. Wij doen graag mee met de activiteiten van het animatieteam

  Mei 2023 - V.

 10. 9,6

  Wij kamperen al jaren met onze camper en ons fijne gezin. Het is echt lastig om een camping te vinden die aansluit bij onze kinderen. Een ontzettend lief meisje van 7 die alles leuk vindt maar ook een jongen van 10 met autisme die nieuwe dingen echt spannend vindt. Een animatieteam en activiteiten lag eigenlijk ooit in de opties. Teveel drempels en veel activiteiten die niet aansluiten bij tieners. Tot we met Pasen bij jullie kwamen. Wat een prachtige camping, een mooi zwembad, goede faciliteiten, perfect verwarmd en schoon sanitair en een team dat constant voor de gasten klaarstaat. En dan de animatie. Onze zoon kan de dag inplannen via de app en heeft bijna aan alles meegedaan wat bij zijn leeftijd pastte. Eerst samen met ons en daarna zelfstandig. Zo tof, en zo fijn voor ons om even die rust te kunnen ervaren. Mijn zoon zei vandaag bij het afscheid van de camping. 'Mam, ik weet dat ik liever nooit naar dezeldde camping wil maar kunnen we hier altijd heengaan?'

  Mei 2023 - A.

 11. 9,2

  Heel fijn! Alles heel overzichtelijk en de kinderen voelde zich gelijk thuis!

  Mei 2023 - B.

 12. 9,9

  Heerlijk en ontspannen ! De velden met een eigen kinderspeelplaats

  Mei 2023 - S.

 13. 9,6

  Wij hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren. Wij vonden vooral het zwemmen fantastisch.

  Mei 2023 - M.

 14. 9

  Heel mooi.Kinderspeeltuintje op het grasveld was top voor onze kleinkinderen.Kobusveld is lekker ruim opgesteldt met het grasveld in de midden.Gelukkig geen hoge bomen.Sanitairgebouw is dichtbij. een gezellige en gemoedelijke camping met vriendelijk personeel.Hebben al weer gereserveerd voor het volgend jaar Hemelvaart weekend.En dan staan we met de familie met 7 caravans in totaal.

  Mei 2023 - W.

 15. 10

  Erg leuk en gezellig!

  Mei 2023 - Lianne v.