1. Luxe privé sanitair met veel privacy
 2. Toilet, douche en wastafel
 3. Altijd schoon en beschikbaar

Camping met privé sanitair

Privé-sanitair: net zo comfortabel als thuis!

Geniet van het buitenleven tijdens een kampeervakantie in de natuur, mét het comfort van thuis. Onze kampeerplaatsen Buur 28 t/m 31 zijn sinds 2015 voorzien van privé-sanitair met eigen douche, toilet en wastafel. Buiten is er nog een aparte voorziening voor de afwas. Je hoeft het sanitair dus niet te delen met andere gasten. 

Nieuw privé-sanitair in 2019
Vanaf 2019 zijn er op de velden Berk en Buur nieuwe plaatsen met privé-sanitair. De plaatsen die in 2019 zijn voorzien van een privé-sanitair unit, zijn de plaatsen Buur 32 t/m 47 én Berk 29 t/m 41. Bij deze privé-sanitair units zit een klein opstapje bij binnenkomst.

Camping met privé sanitair

Genieten van het buitenleven met het comfort van thuis? Dan is een camping met privé sanitair een uitkomst. Zeker als je op vakantie gaat met (jonge) kinderen of als je al op leeftijd bent, is een sanitairunit een welkome luxe. Deze units zijn voorzien van een douche, een toilet en een wastafel en aan de buitenkant bevindt zich nog een voorziening voor de afwas. Op Kampeerdorp de Zandstuve, een camping met privé sanitair bij Hardenberg, Overijssel, kun je kamperen op ruime kampeerplekken met zo’n luxe sanitairunit. Het gemak en comfort is vanzelfsprekend: het biedt veel privacy, is schoon en beschikbaar wanneer het jou uitkomt.

Kampeerplaatsen met privé sanitair:

 • Buur 28 t/m 31 
 • Buur 32 t/m 47 sanitair met opstapje (vanaf 2019)
 • Berk 29 t/m 41 sanitair met opstapje (vanaf 2019)

Een kampeerplaats met privé sanitair maakt een vakantie op onze camping extra comfortabel. Maar als gast op onze familiecamping geniet je van nog veel meer voorzieningen. Families met waterratjes beleven een ontzettend leuke tijd in ons verwarmde buitenbad en het subtropisch binnenbad. Wie liever op het droge staat, kan kiezen uit ruim 30 speeltuinen en een indoor speelparadijs. Het professionele animatieteam verzorgt ook iedere dag weer tal van activiteiten voor kinderen van 0-12 jaar. Ook gratis Wifi, een supermarkt, horeca en gastvrij personeel dragen ook bij aan een ontspannen en onbezorgde vakantie. 

Boek deze camping met privé sanitair
 
Vanaf
€ 139
Uitleg
7 | Nee | Nee
 • Waterafvoer
 • Douche
 • CAI-aansluiting
 • Privé sanitair
 • Eigen watertappunt
 • 8-16 Ampère stroom
 • Uitzicht op een speeltoestel

Voordelen van privé sanitair

 
 1. Privé sanitair naast jouw tent, camper of caravan
 2. Voorzien van douche, toilet en wastafel
 3. Ook geschikt voor de afwas
 4. Het biedt veel privacy
 5. Altijd schoon en beschikbaar
 6. Eigen spullen bij de hand

Camping met privé sanitair in Overijssel

Als je wilt kamperen in het groen maar toch graag een beetje extra luxe en comfort wenst, dan is onze camping met privé sanitair in Overijssel een leuke vakantiebestemming. Een luxe sanitairunit naast je eigen tent, camper of caravan is ideaal als je wilt kamperen met kleine kinderen of als je gesteld bent op meer privacy. De unit staat naast je accommodatie dus je hoeft niet ver te lopen, je kunt je verzorgingsproducten laten staan en je kunt alle tijd nemen die je nodig hebt. 

Niet alleen het privé sanitair op onze camping in Nederland maakt ons park de moeite waard. Ook de vele voorzieningen, de zwembaden, animatie en recreatie maken Kampeerdorp de Zandstuve een perfecte bestemming voor een lange vakantie of een weekendje weg. Heb je alles zo’n beetje gezien op de camping zelf? Dan is er nog ontzettend veel te doen in de omgeving van Hardenberg en het Vechtdal. Maak bijvoorbeeld mooie wandelingen en fietstochten door de natuur en langs leuke dorpjes en steden of snuif cultuur in musea, tijdens evenementen of gezellige markten. Iets meer spanning en sensatie? Dan liggen Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Plopsa Indoor Coevorden allemaal op slechts korte afstand van onze camping met privé sanitair in Overijssel.

 
Boek een kampeerplaats met privé sanitair
 

Faciliteiten

Ontdek wat er allemaal op het park te doen is!
Kamperen met hond
Kamperen met hond

Kamperen met hond

Maak kennis met de prachtige omgeving.