De Zandstuve is dé plek om jouw feest te vieren!

Een familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, groepsuitje, supergezellig themafeest, bedrijfsfeest, sinterklaasfeest of (kerst)borrel. Wat je ook te vieren hebt, de Zandstuve in Rheeze (bij Hardenberg) is dé perfecte locatie om jouw feest vorm te geven! We hebben verschillende sfeervolle zalen, een groot multifunctioneel theater en een binnenspeeltuin voor kinderen. Alle ruimtes hebben een eigen identiteit en zijn naar wens in te richten.

Goed eten en drinken hoort bij de organisatie van een feest, partij of vergadering. Onze professionele koks zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor elkaar is. Natuurlijk kun je een buffet, diner of barbecue combineren met één van de vele activiteiten.  Kortom; de mogelijkheden zijn enorm!

Een buffet is al mogelijk vanaf €15,95 per persoon! Samen met onze 'party-experts' nemen we (onder het genot van een kop koffie of thee) ruimschoots de tijd om jouw wensen te inventariseren. Zo weten we zeker dat we het feest een knalfeest mogen gaan noemen! Jij geniet, wij doen de rest!

Benieuwd naar onze locatie? Bekijk onze brochure, neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, bel met ons of kom eens langs. De deur staat voor je open!

 

Bekijk onze brochure

Kom met ons in contact!

Enorm veel mogelijkheden!