Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Caravanclubs

Onze camping is gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal. We bevinden ons in een bosrijk gebied, waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. Voor cultuurliefhebbers is er van alles te doen. Kortom: een ideale locatie voor een verblijf met uw caravanclubs of -vereniging!

Actietarief voor Caravanclubs

Wij nodigen je van harte uit om met de caravanclub bij ons te komen kamperen voor het actietarief van € 19,00 voor 2 personen per nacht. Interesse in een huuraccommodatie? Met veel plezier maken we graag een vrijblijvende offerte op maat. Omdat er zoveel te doen is in de omgeving kunnen wij ook buiten de camping uitstapjes regelen voor groepen. Je kunt hierbij denken aan workshops, huifkartochten etc. Meerdere caravanclubs zijn u voor gegaan. Zo mochten wij voor de 4e keer Caravan Bridgeclub De Vrijbuiters verwelkomen en kijkt Chr. Caravanclub De Wegwijzer terug op een fantastisch voorjaarskamp in 2014.

Wat hebben wij te bieden?

Ons kampeerterrein is bosrijk en heeft verschillende soorten velden met ruim opgezette comfortplaatsen, voorzien van 8 ampère stroom, CAI-aansluiting en een eigen watertappunt. Verspreid over het terrein staan vier sanitairgebouwen, waarbij we aan de schoonmaak zeer hoge eisen stellen. Naast 284 kampeerplaatsen hebben wij 93 huuraccommodaties, van luxe tenten tot lodges en chalets. Wat faciliteiten betreft hebben wij een subtropisch binnen- en buitenzwembad, een restaurant, snackbar en luxe theater met professionele licht- en geluidsinstallatie.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor een brochure van onze camping of voor meer informatie. Dat kan telefonisch 0523-262027 of per e-mail via info@zandstuve.nl