1. Animatiewerk
  2. Recreatieteam
  3. Gave (bij)baan
  4. Vakantiewerk
  5. Goed salaris

Stuufhoi!

'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Je beleeft een onvergetelijke tijd

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan of stage in ons Stuufteam! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken of bij stage te lopen. Je ontvangt dagelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! Samen met je collega's verzorg je de leukste activiteiten voor onze gasten en maak je van hun vakantie een feestje! Voor het seizoen van 2022 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Zoek jij nog een leuke en uitdagende job of stage bij een van de beste campings van Nederland? Bepaal hieronder jouw voorkeur of solliciteer direct!

 

Wat ga jij bij ons doen?

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Uiteraard gaat alles in overleg! De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, waarbij jij in verschillende shifts bent ingeroosterd. Je werkt dus niet de hele dag. Je ontvangt ruim van te voren een planning met de shifts waarin jij bent ingepland. Uiteraard kun je gemakkelijk bij ons blijven slapen! Voor deze job hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist ;-).

Professionele activiteiten💃

 

Wie zoeken wij?

Medewerkers en stagiaires die gretig zijn, veel willen leren en de tijd van hun leven willen hebben (en vriendschappen voor het leven willen maken...)! Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen (het hoeft écht niet allemaal):

 Creatief
 Enthousiast en gemotiveerd
 Graag met mensen werken
 Entertainen
 Teamplayer
 Je bent een theaterbeest
 Het mensen naar de zin willen maken
 Sportief
 De handen uit de mouwen willen steken.

De ideale stuufteammedewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed animatieteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld erg van sport, maar zie je theater spelen minder zitten, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld beter met kleine kinderen werkt dan met tieners of andersom, ben je zeer welkom. Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen!

Wat we je bieden?

✓ Veel werkplezier in een hecht en gezellig team;
Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers; 
Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris;
Gratis inwoning op ons Kampeerdorp;
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen;
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel;
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland.

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!

 
Ben je er klaar voor? Solliciteren dan maar!