1. Animatiewerk
  2. Recreatieteam
  3. Gave bijbaan
  4. Vakantiewerk
  5. Goed salaris

Stuufhoi!

'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Animatiewerk bij één van de beste campings van Nederland

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Je beleeft een onvergetelijke tijd

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan of stage in ons Stuufteam! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken of bij stage te lopen. Je ontvangt dagelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! Samen met je collega's verzorg je de leukste activiteiten voor onze gasten en maak je van hun vakantie een feestje! Voor het seizoen van 2021 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Zoek jij nog een leuke en uitdagende job of stage bij een van de beste campings van Nederland? Bepaal hieronder jouw voorkeur of solliciteer direct! Heb je vragen over de functies? Treur dan niet en neem contact op om al je vragen te stellen!

Of solliciteer direct voor een baan in ons animatieteam!

Loop je animatiewerkstage bij een professioneel recreatiebedrijf

Volg jij de opleiding Leisure & Hospitality, Recreatie & Toerisme of andere opleiding binnen de recreatiebranche en ben jij gretig om te leren? Zoek jij een stageplaats om jezelf te ontwikkelen tot dé professional in de recreatiebranche? Dan zijn wij opzoek naar jou! De afdeling animatie van de Zandstuve is dé plek om met animatiewerk van hoge kwaliteit in aanraking te komen. Doordat ons animatieteam uit veel professionals bestaat, kunnen wij stagiares een plek geven om te leren. Als stagiaire ben je niet de rechterhand van de professional, maar beschouwen we je als een volwaardig collega. Zo ontvang je een passende stagevergoeding, vinden wij goede begeleiding enorm belangrijk en geven we je kansen, die je wellicht elders niet krijgt. Kortom; als je je stage bij de Zandstuve komt lopen, ga je heel veel leren!

Solliciteer direct voor een leerzame stage!
 

Sfeerimpressie😄

 

Wat ga jij bij ons doen?

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Uiteraard gaat alles in overleg! De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, waarbij jij in verschillende shifts bent ingeroosterd. Je werkt dus niet de hele dag. Je ontvangt ruim van te voren een planning met de shifts waarin jij bent ingepland. Uiteraard kun je gemakkelijk bij ons blijven slapen! Voor deze job hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist ;-).

Enthousiast? Solliciteer dan hier!

Professionele activiteiten💃

 

Wie zoeken wij?

Medewerkers en stagiaires die gretig zijn, veel willen leren en de tijd van hun leven willen hebben (en vriendschappen voor het leven willen maken...)! Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen (het hoeft écht niet allemaal):

 Creatief
 Enthousiast en gemotiveerd
 Graag met mensen werken
 Entertainen
 Teamplayer
 Je bent een theaterbeest
 Het mensen naar de zin willen maken
 Sportief
 De handen uit de mouwen willen steken.

De ideale stuufteammedewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed animatieteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld erg van sport, maar zie je theater spelen minder zitten, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld beter met kleine kinderen werkt dan met tieners of andersom, ben je zeer welkom. Wij zijn opzoek naar enthousiastelingen!

Bekijk hier de beelden! 😃

Wat we je bieden?

 Een goed salaris conform CAO.
 Gratis inwoning
op het park.
 Goede gratis personeelsmaaltijden (ook vegetarisch indien gewenst)
 Een uitgebreide Zandstuve training en gedegen en uitgebreide begeleiding tijdens je werkperiode.
 Een prettige en persoonlijke benadering. Wij weten wie je bent en zeggen graag 'Stuufhoi!'.
 Een organisatie waarbij je veel kan leren en waarbij je veel kunt werken!
 Een platte en dynamische organisatie.
 Goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor medewerkers en/of stagiaires.
 Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!

 
Ben je er klaar voor? Solliciteren dan maar!