Kampeerdorp de Zandstuve

Animatiewerk in een animatieteam

  • Animatiewerk
  • Recreatieteam
  • Gave (bij)baan
  • Vakantiewerk
  • Goed salaris

Animatie toppers gezocht!👇

'Stuufhoi'! 'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!🦉

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Een onvergetelijke ervaring!😃

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan of stage in ons Stuufteam! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken of bij stage te lopen. Je ontvangt dagelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! Samen met je collega's verzorg je de leukste activiteiten voor onze gasten en maak je van hun vakantie een feestje! 

Whatsapp met ons!📱

Solliciteer gemakkelijk door ons een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wilt solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je wilt werken bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest!😃

Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
 
 

Wat ga jij bij ons doen?🎭

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Uiteraard gaat alles in overleg! De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, waarbij jij in verschillende shifts bent ingeroosterd. Je werkt dus niet de hele dag. Je ontvangt ruim van te voren een planning met de shifts waarin jij bent ingepland. Uiteraard kun je gemakkelijk bij ons blijven slapen! Voor deze job hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist.

Loop je animatiewerkstage bij een professioneel recreatiebedrijf!😃

Volg jij de opleiding Leisure & Hospitality, Recreatie & Toerisme, Sport en Bewegen of andere opleiding binnen de recreatiebranche en ben jij gretig om te leren? Zoek jij een stageplaats om jezelf te ontwikkelen tot dé professional in de recreatiebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! De afdeling animatie van de Zandstuve is dé plek om met animatiewerk van hoge kwaliteit in aanraking te komen. Doordat ons animatieteam uit veel professionals bestaat, kunnen wij stagiaires een plek geven om te leren. Als stagiair(e) ben je niet de rechterhand van de professional, maar beschouwen we je als een volwaardige collega. Zo ontvang je een passende stagevergoeding, vinden wij goede begeleiding enorm belangrijk en geven we jou kansen, die je wellicht elders niet krijgt. Kortom; als je je stage bij de Zandstuve komt lopen, ga je heel veel leren!

Enthousiast? Solliciteer dan hier!

Wie zoeken wij?🔎

Medewerkers en stagiaires die gretig zijn, veel willen leren en de tijd van hun leven willen hebben (en vriendschappen voor het leven willen maken...)! Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen (het hoeft écht niet allemaal):

 Creatief
 Enthousiast en gemotiveerd
 Graag met mensen werken
 Entertainen
 Teamplayer
 Je bent een theaterbeest
 Het mensen naar de zin willen maken
 Sportief
 De handen uit de mouwen willen steken.

De ideale stuufteammedewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed animatieteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld erg van sport, maar zie je theater spelen minder zitten, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld beter met kleine kinderen werkt dan met tieners of andersom, ben je zeer welkom. Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen!

Wat wij je bieden?😎

✓ Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers
Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris
Gratis inwoning op ons Kampeerdorp
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland

Ben je er klaar voor? Solliciteren dan maar!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸

Dit is de Zandstuve!😄

 

Ervaar de stuuftastische sfeer! 🤩