• Animatiewerk
  • Recreatieteam
  • Gave (bij)baan
  • Vakantiewerk
  • Goed salaris

Stuufhoi!

'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Je beleeft een onvergetelijke tijd

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan of stage in ons Stuufteam! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken of bij stage te lopen. Je ontvangt dagelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! Samen met je collega's verzorg je de leukste activiteiten voor onze gasten en maak je van hun vakantie een feestje! 

Loop je animatiewerkstage bij een professioneel recreatiebedrijf

Volg jij de opleiding Leisure & Hospitality, Recreatie & Toerisme, Sport en Bewegen of andere opleiding binnen de recreatiebranche en ben jij gretig om te leren? Zoek jij een stageplaats om jezelf te ontwikkelen tot dé professional in de recreatiebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! De afdeling animatie van de Zandstuve is dé plek om met animatiewerk van hoge kwaliteit in aanraking te komen. Doordat ons animatieteam uit veel professionals bestaat, kunnen wij stagiares een plek geven om te leren. Als stagiair(e) ben je niet de rechterhand van de professional, maar beschouwen we je als een volwaardige collega. Zo ontvang je een passende stagevergoeding, vinden wij goede begeleiding enorm belangrijk en geven we jou kansen, die je wellicht elders niet krijgt. Kortom; als je je stage bij de Zandstuve komt lopen, ga je heel veel leren!