Kampeerdorp de Zandstuve

Animatiewerk in een animatieteam

  • Animatiewerk
  • Recreatieteam
  • Gave (bij)baan
  • Vakantiewerk
  • Goed salaris

Animatie toppers gezocht👇

'Stuufhoi'! 'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!🦉

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jonge gezinnen veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Wat ga jij bij ons doen?🎭

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Uiteraard gaat alles in overleg! De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, waarbij jij in verschillende shifts bent ingeroosterd. Je werkt dus niet de hele dag. Je ontvangt ruim van te voren een planning met de shifts waarin jij bent ingepland. Uiteraard kun je bij ons blijven slapen! Voor deze job hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist.

Momenteel hebben we onderstaande vacatures open staan:

Ervaar de stuuftastische sfeer! 🤩

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸