Kampeerdorp de Zandstuve
Animatiewerk in een animatieteam
Animatiewerk in een animatieteam
Animatiewerk in een animatieteam

Vacature medewerker animatie 2024

🔎Gezocht 👉medewerker animatie

Stuufhoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat: onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Voor het seizoen van 2024 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Onze camping is geopend van 15 maart 2024 t/m 3 november 2024. Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken. Je ontvangt dagelijks enorm veel kinderen over de vloer die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! 

We zijn op zoek naar animatiemedewerkers die doordeweeks beschikbaar zijn. In de weekenden is ons team goed gevuld maar doordeweeks nog niet i.v.m. naar schoolgaande medewerkers. 

Sta jij straks te knallen om de leukste activiteiten te organiseren bij dé kindercamping van Nederland? Lees dan snel verder!👇

 

Wat ga je bij ons doen?🎭

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert namelijk samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, dus je werkt ook ’s avonds. Tussendoor heb je vrije tijd. Voor deze job hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist ;-).

Wie zoeken wij?😃

Medewerkers die gretig zijn, veel willen leren en de tijd van hun leven willen hebben (en vriendschappen voor het leven willen maken...) Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen (het hoeft echt niet allemaal):

✓ Doordeweekse dagen beschikbaar 
✓ Zelfstandig 
✓ Enthousiast en gemotiveerd
✓ Graag met mensen werken
✓ Entertainen
✓ Creatief
✓ Je bent een theaterbeest
✓ Het mensen naar de zin willen maken
✓ Sportief
✓ De handen uit de mouwen willen steken.

De ideale stuufteammedewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed recreatieteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld erg van sport, maar zie je theater spelen minder zitten, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld beter bent in dansen dan in knutselen, ben je zeer welkom. 

Wat wij je bieden?😎

✓ Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
✓ Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers
✓ Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris
Mogelijkheid om te overnachten op ons Kampeerdorp
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een divers aanbod werkgerelateerde en persoonlijke e-learnings
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaalt hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen
✓ Profiteer van 20% personeelskorting in alle horecagelegenheden voor maximaal 4 personen en 20% korting in onze Stuufwinkel
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?🤩

Solliciteer door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen 👇
Waarom wil je bij ons komen werken?
Zonder video kun je helaas niet solliciteren
Waarom wil je bij ons Stuufteam komen werken en waarom denk je dat jij diegene bent die wij zoeken?
Heb je al ervaring? Ervaring kan recreatiewerk op een camping, vakantiepark of bungalowpark zijn, maar kan uiteraard ook je baantje bij de sportclub of kinderopvang zijn. Wat betreft acteerwerk; Wat heb je gedaan? Er zijn veel mogelijkheden ;-)
Waar ben jij goed in? Wat zou jij aan ons team kunnen aanvullen? Waarom ben jij diegene die wij zoeken?
Iedereen heeft sterke punten, maar ook punten waarop je je nog zou kunnen ontwikkelen. Waar heb jij wel eens moeite mee? En waarom zou je dit beter willen ontwikkelen?
Wat heeft je voorkeur?
Als je moet kiezen uit een van deze onderwerpen... Waar ben jij dan het beste in?
Het seizoen loopt vanaf 15 maart tot en met 3 november 2024 en we bieden non-stop recreatie
Wanneer ben je beschikbaar?
Het seizoen loopt vanaf 15 maart tot en met 3 november 2024. Het doorgeven van je beschikbaarheid is een indicatie. Het zou fijn zijn als je alvast in grote lijnen kan aangeven wanneer je beschikbaar bent. Verdere vragen over je beschikbaarheid volgen later.
Kan je ons al vertellen wanneer je exact beschikbaar bent (of juist niet beschikbaar bent)?
Overig
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸

 

Jouw werkplek!😎

 

Ervaar de stuuftastische sfeer!🤩