Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Camping met zorgvoorzieningen

Ontzorgd, er even tussenuit! Je vakantie abrupt onderbreken door een opgelopen blessure of ander medisch ongemak? Of kan je überhaupt niet op vakantie doordat u zorg nodig heeft? Met Zorg op locatie kun je gewoon behandeld worden tijdens de vakantie.

YouTube: Promotiefil Zorg op locatie

Zorg nodig tijdens je vakantie?

Ben je door je rug gegaan bij het opzetten van de tent? Of heb je een enkel verzwikt tijdens een lange boswandeling? Als je naar de eerste hulp van een ziekenhuis gaat, moet je mogelijk eerst betalen voordat je geholpen wordt. Dat is nu niet meer nodig. Met Zorg op locatie komen we gewoon behandelen voor de tent, of in de accommodatie. Ook als je bijvoorbeeld oedeempatiënt of nierpatiënt bent en niet op vakantie kan omdat je wekelijkse behandelingen moet ondergaan, is dat nu verleden tijd met Zorg op locatie.

Samenwerking tussen (vakantie)bedrijven en zorgverleners

Wil je op vakantie, maar heb je dagelijks zorg nodig? Of wil je van je vakantie juist een herstelvakantie maken? Boek dan bij ons en via 'zorg op locatie’ krijg je de (dagelijkse) zorg gewoon gecontinueerd of ga bijvoorbeeld na een operatie herstellen of revalideren op het vakantieadres. Zo bent je bij thuiskomst weer van de beperkingen af en kun je weer volledig functioneren in het gezin of werksituatie. Ook als je bijvoorbeeld chronisch of ongeneeslijk ziek bent en toch graag wilt genieten van een vakantie is dat mogelijk! 

Aanmelding

Doorloop de stappen van aanmelding en je zorg én eventueel verblijf worden voor u geregeld.