Voorseizoen 2020

Bij Kampeerdorp de Zandstuve kun je ook een langere tijd vakantie vieren, namelijk het gehele voorseizoen. Je hoeft dan maar één keer jouw caravan of tent neer zetten en kunt vervolgens het hele voorseizoen genieten van een Stuufvakantie!

Kom het hele voorseizoen kamperen! Geniet van een Stuufvakantie wanneer het jullie uitkomt! Bij Kampeerdorp de Zandstuve kun je zelf een plaats uitzoeken voor het voorseizoen, en dat is op bijna ieder veld mogelijk. Zo kun je van 27 maart tot 29 juni 2020 met twee personen kamperen vanaf €899. Voor een extra gezinslid betaal je €85 extra en de lokale heffingen zijn €30 per persoon. Indien je een huisdier meeneemt, bedragen de kosten hiervoor €45. Voor het gebruik van de stroom betaal je een voorschot van €75. Voor de gemiddelde kampeerder is dit voldoende.

Je profiteert extra van het voorseizoenarrangement omdat er veel vakanties vallen in deze periode. Dat zijn namelijk de Pasen, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren! Daarnaast bieden we de mogelijkheid om ook een 2e en 3e gezin (gratis) mee te laten genieten van de kampeerplaats. Stuuftastisch toch? Wij bieden doorlopend een boordevol recreatieprogramma aan, van Pasen tot en met het einde van het seizoen. Doordeweeks en buiten de schoolvakanties bieden we animatie aan voor kinderen tot vijf jaar. 

Beschikbare voorseizoensplaatsen

Wil je boeken? Leuk! Neem dan contact op met onze receptie door een mail te sturen naar onze receptie.

Goed om te weten

Bij een voorseizoenplaats is het niet toegestaan om plastic onder het kampeermiddel te plaatsen, zowel de caravan als voortent. Het onderliggende materiaal moet luchtdoorlatend zijn.

Boeken?

Neem telefonisch of per mail contact met ons op en informeer bij de receptie welke kampeerplaatsen er nog beschikbaar zijn. Tot stuuf!