Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Voorseizoen 2019

Bij Kampeerdorp de Zandstuve kun je ook een langere tijd vakantie vieren, namelijk alleen het voorseizoen of juist het hele seizoen. Je hoeft dan maar één keer jouw caravan of tent neer zetten en kunt vervolgens het hele (voor)seizoen genieten van een Stuufvakantie!

YouTube: De Zandstuve in 2 minuten!

Voorseizoenplaats​

Kom het hele voorseizoen kamperen! Geniet van een Stuufvakantie wanneer het jullie uitkomt! Bij Kampeerdorp de Zandstuve kun je zelf een plaats uitzoeken voor het voorseizoen, en dat is op bijna ieder veld mogelijk. Zo kun je van 29 maart april tot 1 juli met twee personen kamperen vanaf €850. Voor een extra gezinslid betaal je €85 extra en de lokale heffingen zijn €30 per persoon. Voor het gebruik van de stroom betaal je een voorschot van €50. Voor de gemiddelde kampeerder is dit voldoende.

Je profiteert extra van het voorseizoenarrangement omdat er veel vakanties vallen in deze periode. Dat zijn namelijk de Pasen, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren! Daarnaast bieden we de mogelijkheid om ook een 2e en 3e gezin (gratis) mee te laten genieten van de kampeerplaats. Stuuftastisch toch? Wij bieden doorlopend een boordevol recreatieprogramma aan, van pasen tot en met het einde van het seizoen. Doordeweeks en buiten de schoolvakanties bieden we animatie aan voor kinderen tot vijf jaar. 

Beschikbare voorseizoensplaatsen

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil je boeken? Leuk! Neem dan contact op met onze receptie via 0523-262027 of kom gezellig langs. 

Goed om te weten

Bij een (voor)seizoenplaats is het niet toegestaan om plastic onder het kampeermiddel te plaatsen, zowel de caravan als voortent. Het onderliggende materiaal moet luchtdoorlatend zijn.

Nieuw in 2019: de (vernieuwde) Stuufpas

Tijdens je verblijf ontvang je van ons de 'Stuufpas'. Middels de chip in de Stuufpas kun je gebruik maken van douches in de sanitairgebouwen, wasmachines, droogmachines en geeft de pas je toegang tot het zwembad. Bij aankomst ontvang je twee passen. Deze pas kan opgewaardeerd worden (standaard is €2,50,-) en zal aftellen tijdens het gebruik van warm water. Het restant wat bij vertrek eventueel nog aan watertegoed op de pas staat, krijgen gasten weer retour. De toegang tot het zwembad is gratis voor campinggasten.

Boeken?

Neem telefonisch of per mail contact met ons op en informeer bij de receptie welke kampeerplaatsen er nog beschikbaar zijn. Tot stuuf!