1. Lekker zwemmen
  2. Indoor speeltuin
  3. Eten in onze knusse pizzeria
 

Vier de voorjaarsvakantie!

Yeah! Tijdens de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven bij Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze (Hardenberg)! Kom spelen in de indoor speeltuin, roetsj van de glijbaan in het subtropische binnenzwembad en geniet van heerlijke gerechten bij Pizzeria de Zandstuve! Kortom: ontspan en geniet! Scroll snel verder voor meer informatie!

 
Speelkasteel
Zwembad
pizzeria

Indoorspeeltuin in Hardenberg

Klimmen en klauteren in Cobus Speelkasteel. Hét speelparadijs van Hardenberg!

Cobus heeft zijn eigen Speelkasteel waarin je heerlijk kunt klimmen, klauteren en glijden. Maar het bijzondere is dat Cobus hier slaapt in zijn nest, helemaal boven in het Speelkasteel! Wil je een kijkje nemen? Dan zal je helemaal naar het puntje van de binnenspeeltuin moeten klimmen. Ouders kunnen ontspannen toekijken vanuit de zithoek terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Fijn toch?!

Zwembad

Ben je een echte waterrat? Dan vermaak jij je uitstekend op onze camping met subtropisch zwembad.

Ons overdekte zwembad staat garant voor urenlang zwemplezier, dankzij onze supersnelle 50 meter lange glijbaan; durf jij het aan? Door de lichtringen in de glijbaan waan je je in de ruimte! Voor de kleinste zwemmers is er een heerlijk peuterbad (15 cm diep), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters is er een apart kleuterbad (30 cm diep), versierd met zeehonden en een glijbaan. De grote zwemmers kunnen alle zwemskills uit de kast halen in een heus diplomabad (1.40 meter diep). Ons overdekt zwembad is daarmee leuk voor iedereen!

Kom eten bij Pizzeria de Zandstuve!

Gewoon een knus restaurant waar je kan genieten van de lekkerste, versbereide pizza’s!

De pizzabakker maakt ze helemaal zelf en bakt ze in een echte pizzaoven. Je pizza wordt geserveerd bij het knetterende haardvuur. Heerlijk!

De pizzeria is een fijne plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kan lopen om gezellig een kop koffie te drinken. Een prettige plek om na een dagje Zandstuve bij te komen. Voor de kinderen zijn er speciale pizza’s. Daarnaast kunnen kinderen zich vermaken in de kinderspeelhoek!

 Bekijk hier de menukaart!

Praktische informatie

Algemeen

Ons zwembad, binnenspeeltuin en pizzeria zijn in de week van maandag 18 tot en met zondag 24 februari wisselend geopend. Bekijk de openingstijden voor de exacte tijdstippen. Kom je zwemmen en/of spelen? Dan mag je je bij aankomst melden bij onze receptie. Indien er niemand bij onze receptie aanwezig is, zijn wij te vinden in onze pizzeria (verder op het Stuufplein). 

Openingstijden (18 t/m 24 februari 2019)

Receptie:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 16.00 uur

Pizzeria:
Maandag t/m dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zondag: 12.00 - 19.00 uur

Speelkasteel:
Maandag t/m dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 10.00 - 19.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 19.00 uur
Zondag: 10.00 - 19.00 uur

Zwembad:
Maandag t/m dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zondag: 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Entree binnenspeeltuin: 2,50 euro per persoon
Entree binnenzwembad: 4,00 euro per persoon
Combiticket binnenspeeltuin & zwembad: 5,00 euro per persoon

Meer informatie en/of vragen?

Neem contact op met onze receptie!