Kampeerplaatsen

Kan ik mijn eigen kampeerplaats bepalen?

Jazeker! Je komt dit tegen in het zoek & boek proces.

Hoe laat moet ik op de dag van vertrek de plaats verlaten?

Om 11.30 uur dient de kampeerplaats vrij te zijn.

Hoe laat kan ik op mijn kampeerplaats?

Vanaf 13.30 uur kunnen jullie op de kampeerplaats. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats om 11.30 uur vrij te zijn.

Waarover beschikt een comfortplaats?

Alle plaatsen zijn comfortplaatsen van 100m2 (gemiddeld 10m x 10m). Deze plaatsen beschikken allemaal standaard over 8 ampère stroom, een eigen watertappunt, CAI-aansluiting en vuilwaterafvoer.
Op elke plaats kun je de stroom verhogen naar bijvoorbeeld 10 of 12 ampère.

Let op: 8 ampère is inclusief het kampeertarief. Voor een hoger ampèrage betaal je extra.

Is het mogelijk op buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

Verwachten jullie na sluitingstijd van de receptie te arriveren, vragen we jullie de receptie te informeren. Zij zullen uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn kampeerplaats of accommodatie?

Het is toegestaan om een bijzettentje bij de kampeerplaats te zetten, dit is kosteloos. Voor een 2e bijzettentje betaal je € 2,50 per nacht extra. De maximale afmeting voor een bijzettentje is 4 m2.

Een tentje bij een huuraccommodatie is niet toegestaan.

Mag ik mijn tent of caravan onbewoond achterlaten?

In het hoogseizoen is het mogelijk om maximaal 1 nacht onbewoond het kampeermiddel op de kampeerplaats te laten staan. In het laagseizoen is het mogelijk om meerdere onbewoonde nachten te reserveren. Voor elke onbewoonde nacht wordt een speciaal tarief berekend. In het hoogseizoen betaal je € 15,00 per nacht. In het laagseizoen is dit € 8,50.

Mag ik mijn hond meenemen naar de camping?

Hij is de eerste die je blij begroet als je thuiskomt en het altijd fijn vindt om je te zien: jouw hond. Om ook hem eens van een heerlijke vakantie te laten genieten, is jouw huisdier welkom bij Kampeerdorp de Zandstuve. Voor het plezier van medegasten is je hond vanzelfsprekend aangelijnd en zijn er ook hondenvrije velden.

Jouw huisdier is welkom!

Honden dienen wel altijd aangelijnd te zijn en uitlaten op de camping is niet toegestaan. Voor eventuele ongelukjes hangen op diverse plaatsen hondenzakjes dispensers. Tegenover de camping is een groot bos (de Rheezerbelten), waar de hond uitgelaten kan worden. Bij het online boeken kun je aangeven dat je een hond mee wilt nemen. Voor meer informatie over het kamperen met hond kun je uiteraard ook terecht bij onze receptie.

Let op: Onze huuraccommodaties worden huisdiervrij aangeboden, hiervoor kan dus niet gereserveerd worden met een huisdier.

  • Cobus 6 t/m 43
  • Berk 29 t/m 43
  • Bliz 1 t/m 17
  • Buur 1 t/m 3 

Zijn er auto's toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein bij de accommodatie geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan de camping (tegen betaling) of gratis op P2 die gelegen is aan de Larixweg. Omdat we een kindercamping zijn vragen we iedereen stapvoets te rijden.

Wanneer is de camping geopend?

De camping is alleen geopend voor verblijfsgasten tijdens het seizoen. Het seizoen 2019 start op 29 maart.

Je bent van harte welkom om de camping te komen bekijken en een rondje over het terrein te lopen. Tijdens de openingstijden van de receptie is er altijd een medewerker aanwezig om je te informeren en je vragen te beantwoorden.

Wanneer is het zwembad geopend?

Het zwembad is alleen geopend tijdens het seizoen. Het seizoen 2018 start op 23 maart.

Mag ik een partytent plaatsen?

Het is mogelijk om een partytent bij jullie kampeerplek te plaatsen. Hier zitten wel een aantal richtlijnen aan vast.
De partytent mag maximaal 3 bij 3 meter zijn. De tent moet aan alle kanten open zijn en mag niet dichtgeritst worden. De partytent kan alleen ter vervanging van de luifel!
De tent dient voor de nacht opgeruimd te zijn in verband met de veiligheid.
Let op, het is alleen mogelijk om een partytent bij de kampeerplaats te plaatsen en niet bij de huuraccommodaties.

Welk grondzeil moet ik gebruiken?

Net zoals op de meeste campings in Nederland zijn plastic doeken die niet ademen verboden. We verzoeken je om een ademend gronddoek te gebruiken.

Overige vragen? Neem contact met ons op! Klik op onderstaande afbeelding.