Kampeerplaatsen

Kunnen wij onze eigen kampeerplaats uitkiezen?

Jazeker! Dit is mogelijk tijdens het zoek & boek proces. Hier zien jullie altijd een real-time overzicht van de vrije plaatsen. Voor slechts € 15 zijn jullie er van verzekerd dat jullie op de gekozen plaats verblijven.

Waar kunnen wij vinden of een plaats in de zon of schaduw ligt?

Als jullie de plattegrond openen, staat er rechts een icoontje waarop de stand van de zon wordt uitgelegd: Hij komt links op, draait door naar boven en gaat rechts onder.

Zijn er vaste aankomst- en vertrekdagen?

Buiten het hoogseizoen is aankomst en vertrek op iedere dag mogelijk. In het hoogseizoen is dit niet mogelijk. Ons reserveringssysteem is altijd up-to-date. Kun je op een bepaalde dag niet boeken, dan is het niet mogelijk om op die dag aan te komen of te vertrekken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Is er een minimale verblijfsperiode?

In het laagseizoen geldt er geen minimale verblijfsperiode. In het hoogseizoen wel. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Hoe laat kunnen wij op onze kampeerplaats?

Jullie hebben er lang naar uitgekeken: de vakantie kan beginnen! Vanaf 13.30 uur kunnen jullie al op de kampeerplaats. Willen jullie graag later vertrekken en eerder aankomen? Dit is in het laagseizoen mogelijk in overleg, tegen betaling. In het hoogseizoen is dit helaas niet mogelijk door drukke wisseldagen en volledige bezetting van ons park.

Hoe laat moeten wij op de dag van vertrek de plaats verlaten?

Helaas komt aan alles een einde. Zo ook aan jullie vakantie. Gelukkig hoeven jullie 's ochtends niet te haasten want de kampeerplaats hoeft pas om 11.30 uur vrij te zijn. Onze technische dienst gaat daarna meteen aan de slag om het terrein weer klaar te maken voor nieuwe gasten.

Het is onze vertrekdag maar eigenlijk willen we die dag iets langer blijven. Kan dat?

In het laagseizoen is het ook mogelijk om een halve dag tegen betaling bij te boeken. Dit kan enkel indien de kampeerplaats beschikbaar is. Indien het mogelijk is, kunnen jullie tot 19.00 uur op de camping blijven. In het hoogseizoen is dit door de drukte niet mogelijk. Er staat dan namelijk weer een nieuw gezin te trappelen om hun vakantie te vieren.

Waarover beschikt een kampeerplaats?

Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen van 100m2 (gemiddeld 10m x 10m). Onze plaatsen beschikken allemaal standaard over 8 ampère stroom, een eigen watertappunt, CAI-aansluiting en vuilwaterafvoer.

Op elke plaats kan de stroom, tegen betaling, verhoogt worden naar 10, 12, 14 of zelfs 16 Ampère. Per 2 Ampère ophoging, zijn de kosten € 1,50 per dag.

Elk veld heeft uitzicht op een leuke speeltuin zodat jullie heerlijk, vanaf de eigen plek, de kinderen kunnen zien spelen.

Welke tv-zenders hebben jullie en wat is ervoor nodig om deze te ontvangen?

De volgende tv-zenders zijn op de camping te ontvangen:
> Ned. 1-2-3
> RTL 4-5-7
> SBS 6
> Veronica
> TV Drenthe

Naast de Nederlandse zenders zijn de volgende Duitse zenders beschikbaar:
> SRTL
> WDR
> ZDF
> ARD

De tv kan door middel van een CAI-kabel aangesloten worden op de CAI-aansluiting op de plek.

Hoe zit het met het warme water en douchen. Hebben we hier muntjes of iets anders voor nodig? 

Voor het douchen in de sanitairgebouwen hebben jullie de Stuufpas nodig die jullie bij aankomst op de camping krijgen. Hier staat meteen een tegoed op van €2,50 en kan zelf tijdens het verblijf opgewaardeerd worden. Douchen kost 0,08 cent per minuut. Dezelfde pas is te gebruiken voor het zwembad en om te wassen.

Is het mogelijk om een gasfles te kopen of om te ruilen?

Gasflessen kunnen omgeruild/gekocht worden bij de Stuufwinkel. De volgende gasflessen zijn bij ons verkrijgbaar:
> Campinggas 907 en 904
> Campinggas wegwerp C206
> De groene 5 kg. fles.

Is het mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

Verwachten jullie na sluitingstijd van de receptie te arriveren? We vragen jullie dan de receptie te informeren. Zij zullen uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. De actuele openingstijden van de receptie vind je hier.

Tot hoe laat is het mogelijk om de camping op te rijden? 

De slagboom is geopend vanaf 7.30 uur tot 22.00 uur.  Uitrijden is in geval van nood altijd mogelijk.

Mag er een bijzettentje geplaatst worden bij onze kampeerplaats?

Het is toegestaan om een bijzettentje bij de kampeerplaats te zetten, dit is kosteloos. Voor een 2e bijzettentje betalen jullie € 2,50 per nacht extra. De maximale afmeting voor een bijzettentje is 4 m2.

Mag onze tent of caravan onbewoond achtergelaten worden?

In het laagseizoen is het mogelijk om meerdere onbewoonde nachten te reserveren. Voor elke onbewoonde nacht wordt een speciaal tarief berekend. Dit is niet via de website te boeken maar kan telefonisch, per mail of via onze chat bij de receptie geregeld worden.

Mag onze hond mee naar de camping?

Jullie beste vriend is welkom bij Kampeerdorp de Zandstuve. Voor het plezier van medegasten is de hond vanzelfsprekend altijd aangelijnd en zijn er ook hondenvrije velden. Meer informatie hierover vind je op kamperen met hond.

Zijn er auto's toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein bij de kampeerplaats geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunnen jullie parkeren op P1, vooraan de camping (tegen betaling), of gratis op P2 die gelegen is aan de Larixweg. Willen jullie de (eerste) auto niet bij de kampeerplaats hebben? Dan dient hij ook op P1 (tegen betaling) of P2 (gratis) geparkeerd te worden. Bekijk hier onze plattegrond.

Omdat we een kindercamping zijn, vragen we iedereen stapvoets te rijden.

Wanneer is de camping geopend?

De camping is alleen geopend voor verblijfsgasten tijdens het seizoen. Het seizoen 2019 start op 29 maart en duurt tot 28 oktober. Het seizoen 2020 start op 27 maart en duurt tot 27 oktober (tussen 14 september en 9 oktober is de camping gesloten).

Jullie zijn buiten het seizoen uiteraard van harte welkom om de camping te komen bekijken en een rondje over het terrein te lopen. Tijdens de openingstijden van de receptie is er altijd een medewerker aanwezig om jullie te informeren en vragen te beantwoorden.

Moeten we extra betalen voor het gebruiken van het zwembad en Cobus' Speelkasteel?

Het zwembad en Cobus' Speelkasteel horen bij een vakantie op Kampeerdorp de Zandstuve. De entree is uiteraard gratis voor onze verblijfsgasten.

Zitten er kosten aan verbonden als we bezoek of een logee krijgen?

Wij hanteren een bezoekerstarief van € 2,50 per persoon (incl. toegang speelkasteel). Als het bezoek ook gebruik wenst te maken van het zwembad, wordt er € 4,00 extra gerekend. Het dagtarief voor de parkeerplaats is € 1,00.

Het bezoek dient om 22.00 uur het terrein te hebben verlaten. Als het bezoek blijft overnachten, betalen zij een bedrag van € 7,50 p.p.p.n + € 1,00 lokale heffingen en hebben ze daarmee toegang tot alle voorzieningen. Het nachttarief voor de parkeerplaats is € 3,50.

Mag er een partytent bij de kampeerplaats staan?

Het is mogelijk om een partytent bij jullie kampeerplek te plaatsen. Hier zitten wel een aantal richtlijnen aan vast.
> De partytent mag maximaal 3 bij 3 meter zijn.
> De tent moet aan alle kanten open zijn en mag niet dichtgeritst worden.
> De partytent kan alleen ter vervanging van de luifel!
> De tent dient voor de nacht opgeruimd te zijn in verband met de veiligheid.

Welk grondzeil mogen we gebruiken?

Net zoals op de meeste campings in Nederland, zijn plastic doeken die niet ademen verboden. We verzoeken jullie om een ademend gronddoek te gebruiken. Zie hier ook het voorbeeld.

Mogen we een opblaaszwembad bij de kampeerplaats plaatsen?

Peuterbadjes met een maximale diameter van 80 centimeter zijn toegestaan bij de plaats. Aan het einde van de dag dienen de zwembadjes wel leeg gehaald te worden. 

Voor welke leeftijd is de camping geschikt? 

Kampeerdorp de Zandstuve is een kindercamping die uitermate geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. Voor deze leeftijd hebben wij een uitgebreid animatieprogramma met leuke en afwisselende activiteiten. 

Wij hebben een kortingskaart voor kamperen. Wanneer is deze bij jullie geldig?

Jullie kunnen korting krijgen, op vertoon van de kortingskaart, in het laagseizoen:
2019
> 29-03 | 19-04
> 06-05 | 29-05
> 03-06 | 07-06
> 11-06 | 06-07
 > 31-08 | 27-10

2020
> 27-03 | 09-04
> 14-04 | 23-04
> 04-05 | 19-05
> 02-06 | 03-07
​> 22-08 | 26-10
Let op: Deze korting kan alleen door de receptie verwerkt worden. 

Overige vragen? 

Staat het antwoord op jullie vraag er niet tussen? Misschien staat het hier

Contactgegevens
Contactgegevens

Contactgegevens

We komen graag met je in contact! We zijn bereikbaar via onze telefoon, maar ook via de chat op onze website