Verhuuraccommodaties

Is het mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

Verwachten jullie na sluitingstijd van de receptie te arriveren, vragen we jullie de receptie te informeren. Zij zullen uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn kampeerplaats of accommodatie?

Het is toegestaan om een bijzettentje bij de plaats te zetten, dit is kosteloos. Voor een 2e bijzettentje betaal je € 2,50 per nacht extra. Een tentje bij een huuraccommodatie is niet toegestaan.

Hoe laat kan ik in mijn gehuurde accommodatie?

Jullie kunnen vanaf 15.00 uur in jullie gehuurde accommodatie.

Is er beddengoed aanwezig in de gehuurde accommodaties?

In alle accommodaties liggen standaard dekbedovertrekken met kussens.
Daarnaast zijn er voor alle personen linnenpakketten aanwezig. De kosten per linnenpakket bedragen € 7,75 (verplichte kosten).

Mag ik mijn hond meenemen naar de camping?

Hij is de eerste die je blij begroet als je thuiskomt en het altijd fijn vindt om je te zien: jouw hond. Om ook hem eens van een heerlijke vakantie te laten genieten, is jouw huisdier welkom bij Kampeerdorp de Zandstuve. Voor het plezier van medegasten is je hond vanzelfsprekend aangelijnd en zijn er ook hondenvrije velden.

Jouw huisdier is welkom!

Honden dienen wel altijd aangelijnd te zijn en uitlaten op de camping is niet toegestaan. Voor eventuele ongelukjes hangen op diverse plaatsen hondenzakjes dispensers. Tegenover de camping is een groot bos (de Rheezerbelten), waar de hond uitgelaten kan worden. Bij het online boeken kun je aangeven dat je een hond mee wilt nemen. Voor meer informatie over het kamperen met hond kun je uiteraard ook terecht bij onze receptie.

Let op: Onze huuraccommodaties worden huisdiervrij aangeboden, hiervoor kan dus niet gereserveerd worden met een huisdier.

  • Cobus 6 t/m 43
  • Berk 29 t/m 43
  • Bliz 1 t/m 17
  • Buur 1 t/m 3 

Zijn er auto's toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein bij de accommodatie geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan de camping (tegen betaling) of gratis op P2 die gelegen is aan de Larixweg. Omdat we een kindercamping zijn vragen we iedereen stapvoets te rijden.

Mag ik een partytent plaatsen?

Het is mogelijk om een partytent bij jullie kampeerplek te plaatsen. Hier zitten wel een aantal richtlijnen aan vast.
De partytent mag maximaal 3 bij 3 meter zijn. De tent moet aan alle kanten open zijn en mag niet dichtgeritst worden. De partytent kan alleen ter vervanging van de luifel!
De tent dient voor de nacht opgeruimd te zijn in verband met de veiligheid.
Let op, het is alleen mogelijk om een partytent bij de kampeerplaats te plaatsen en niet bij de huuraccommodaties.

Overige vragen? Neem contact met ons op! Klik op onderstaande afbeelding.