Verhuuraccommodaties

Kunnen wij de plek van de accommodatie kiezen?

Jazeker! Dit is mogelijk tijdens het zoek & boek proces. Hier zien jullie altijd een real-time overzicht van de vrije plaatsen. Voor slechts € 15 zijn jullie er van verzekerd dat jullie op de gekozen plaats verblijven.

Waar kunen wij vinden of een accommodatie in de zon of schaduw ligt?

Als jullie de plattegrond openen, staat er rechts een icoontje waarop de stand van de zon wordt uitgelegd: Hij komt links op, draait door naar boven en gaat rechts onder.

Zijn er vaste aankomst- en vertrekdagen?

Van 20 juli t/m 24 augustus 2019 hebben wij de wisseldagen voor de accommodaties op maandag en vrijdag (m.u.v. de Trekkershut en -Pod). Buiten het hoogseizoen is aankomst en vertrek op iedere werkdag mogelijk.

Hoe laat kunnen we in onze gehuurde accommodatie?

Jullie hebben er lang naar uitgekeken: de vakantie kan beginnen! Vanaf 15.00 uur is jullie accommodatie klaar voor jullie aankomst. Willen jullie graag vroeg vertrekken en eerder aankomen? Dit is in het laagseizoen mogelijk in overleg, tegen betaling. In het hoogseizoen is dit helaas niet mogelijk door drukke wisseldagen en volledige bezetting van ons Kampeerdorp.

Hoe laat moeten we op de dag van vertrek de accommodatie verlaten?

Helaas komt aan alles een einde. Zo ook aan jullie heerlijke vakantie. Om 10.00 uur 's ochtends is het moment daar om uit te checken.

Het is onze vertrekdag maar eigenlijk willen we die dag iets langer blijven.

In het laagseizoen is het ook mogelijk om een halve dag bij te boeken, tegen betaling, indien de accommodatie nog beschikbaar is. Hierdoor kunnen jullie tot 19.00 uur bij ons verblijven. In het hoogseizoen is dit door de drukte niet mogelijk. Er staat dan namelijk weer een nieuw gezin te trappelen om hun vakantie te vieren.

Is het mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

Verwachten jullie na sluitingstijd van de receptie te arriveren? We vragen jullie dan de receptie te informeren. Zij zullen uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. De actuele openingstijden van de receptie vind je hier.

Tot hoe laat is het mogelijk om het Kampeerdorp op te rijden? 

De slagboom is geopend vanaf 's ochtends 7.30 uur tot 's avonds 22.00 uur. 

Welke tv-zenders hebben jullie?

De volgende tv-zenders zijn op de camping te ontvangen:
> Ned. 1-2-3
> RTL 4-5-7
> SBS 6
> Veronica
> TV Drenthe

Naast de Nederlandse zenders zijn de volgende Duitse zenders beschikbaar:
> SRTL
> WDR
> ZDF
> ARD

Mag er een bijzettentje geplaatst worden bij de accommodatie?

Een tentje bij een huuraccommodatie is niet toegestaan.

Is er beddengoed aanwezig in de gehuurde accommodaties?

In alle accommodaties liggen standaard dekbedovertrekken met kussens.
Daarnaast zijn er voor alle personen linnenpakketten aanwezig. De kosten per linnenpakket bedragen € 7,75 (verplichte kosten).

Wij willen jullie vragen het linnengoed bij vertrek te verzamelen in de kussensloop en deze op de veranda van de accommodatie neer te leggen.

Staat er een kinderstoel in de accommodatie? 

In al onze accommodaties is een kinderstoel aanwezig.

Kunnen we een campingbedje laten plaatsen in onze accommodatie?

Bij de accommodaties is het mogelijk om een campingbedje te plaatsen. De kosten voor een campingbedje zijn €3,00 per nacht. Beddengoed is niet aanwezig voor de campingbedjes.

Mag ik mijn hond meenemen naar de accommodatie?

Onze huuraccommodaties worden huisdiervrij aangeboden.

Zijn er auto's toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein bij de kampeerplaats geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunnen jullie parkeren op P1, vooraan de camping (tegen betaling), of gratis op P2 die gelegen is aan de Larixweg. Willen jullie de (eerste) auto niet bij de kampeerplaats hebben? Dan dient hij ook op P1 (tegen betaling) of P2 (gratis) geparkeerd te worden.

Omdat we een kindercamping zijn, vragen we iedereen stapvoets te rijden.

Wanneer is de camping geopend?

De camping is alleen geopend voor verblijfsgasten tijdens het seizoen. Het seizoen 2019 start op 29 maart en duurt tot 28 oktober. Het seizoen 2020 start op 27 maart en duurt tot 27 oktober (tussen 14 september en 9 oktober is de camping gesloten).

Jullie zijn buiten het seizoen uiteraard van harte welkom om de camping te komen bekijken en een rondje over het terrein te lopen. Tijdens de openingstijden van de receptie is er altijd een medewerker aanwezig om jullie te informeren en vragen te beantwoorden.

Mag ik een partytent plaatsen?

Het is niet toegestaan een partytent bij de huuraccommodaties te plaatsen.

Voor welke leeftijd is de camping geschikt? 

Kampeerdorp de Zandstuve is een kindercamping die uitermate geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. Voor deze leeftijd hebben wij een uitgebreid animatieprogramma met leuke en afwisselende activiteiten. 

Overige vragen? 

Staat het antwoord op jullie vraag er niet tussen? Misschien staat het hier