🔎Gezocht 👉Teamleider Facilitaire dienst

Ben jij die gedreven Teamleider Facilitaire dienst met (veel) ervaring? Degene die van aanpakken weet en zijn of haar team daarin mee krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuufhoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Elk jaar ontvangen wij in de maanden maart / april tot en met oktober onze gasten. In deze periode is er volop leven op ons park en werken er veel enthousiaste vakantiekrachten bij Kampeerdorp de Zandstuve. Om deze gasten van hun ultieme vakantie te laten genieten, vinden wij het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schoonmaken van alle accommodaties en sanitair gebouwen.

 

Wie zoeken wij?

Als teamleider facilitaire dienst ben je een belangrijke spin in het web. Je bent eindverantwoordelijk voor de totale organisatie van het schoonmaken van de schoonmaak van de gebouwen en de huuraccommodaties, waarbij je een enthousiast team aanstuurt. Je hebt werkervaring in de schoonmaakbranche en weet dit over te brengen op een team medewerkers (aantal wisselend per periode). Je bent actief betrokken bij het opleiden van nieuwe medewerkers en draagt zorg voor de kwaliteit en kwantiteit van het team. Naast het aansturen van medewerkers op de werkvloer, ontwikkel je (eventueel samen met partners) nieuwe strategieën welke een positieve bijdrage kunnen leveren aan de werkzaamheden. Je draagt bij aan een leuke werksfeer en zorgt ervoor dat onze gasten een overgetelijke vakantie beleven. Het is van belang dat je een hands-on mentaliteit hebt. Tevens moet je bereid zijn zelf in te springen mocht dit nodig zijn. Kortom, je bent verantwoordelijk voor de hygiëne op ons park.

Jouw werkplek! 😎

 

Hebben wij je al enthousiast gemaakt?!

Soliciteer gemakkelijk door Ellen een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wil solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je aan de slag wilt bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest! 😃

Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
 

Wat je doet

✓ Je maakt de gast blij en zet de gast altijd centraal!
✓ Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit;
✓ Je houdt toezicht, coördineert de schoonmaakwerkzaamheden en stroopt ook zelf de mouwen op;
✓ Je hebt nauw contact met externe partners en teamleiders van andere afdelingen binnen onze organisatie;
✓ Je maakt planningen en deelt taken op een logische wijze in;
✓ Je signaleert knelpunten en grijpt indien nodig in;
✓ Je motiveert en stimuleert teamleden;
✓ Je evalueert werkzaamheden en geeft feedback.

Werktijden

De maanden juli/augustus ben je fulltime beschikbaar en wij bieden een contract voor minimaal 28 uur. Wens je meer vaste uren? Dan is dat bespreekbaar.

Wij vragen

✓ Oog voor detail. Onze gasten verwachten topkwaliteit;
✓ Flexibiliteit. Je schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden en ziet ook de extra werkzaamheden. Daarnaast accepteer je dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
✓ Inzet. Je pakt alles aan en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie. Je stopt wanneer het werk klaar is en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk en het werk van teamleden;
✓ Je bent in de maanden juli en augustus fulltime beschikbaar;
✓ Ervaring in de schoonmaak- en/of recreatiebranche;
✓ Ervaring als leidinggevende.

Wij bieden

✓ Een contract van tot 1 november 2021 voor minimaal 28 uur, met intentie tot verlenging;
✓ Een salaris conform de CAO recreatie;
✓ Een baan waarin je veel kan leren en jezelf kunt ontwikkelen;
✓ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
✓ Een platte en dynamische organisatie;
✓ Goede werksfeer, een leuk team en leuke activiteiten voor het personeel;
✓ Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland!

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?

Stuur jouw motivatiebrief en cv naar Ellen (teamleiderschoonmaak@zandstuve.nl) of stuur mij een Whatsapp bericht!

Solliciteer hier!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!