🔎Gezocht 👉 Stagiaires voor de facilitaire dienstverlening!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mbo studenten die stage willen lopen binnen een flexibele en eigenzinnige organisatie! Ben jij pro-actief, flexibel en gastvrij en volg jij een opleiding tot facilitair medewerker? Zoek jij een meewerkstage in de facilitaire dienstverlening? Dan is deze vacature iets voor jou!

Jij helpt bij het beheren van onze gebouwen, als facilitair medewerker zorg jij voor voorraadbeheer van de schoonmaak. Tevens zorg jij dat de gebouwen er netjes uit blijven zien en alles ook functioneert. Waar nodig bestel je i.o. met de Teamleider producten die nodig zijn.

Wie zoeken wij?

Jaarlijks overnachten er duizenden gasten op ons terrein. Om deze gasten van hun ultieme vakantie te laten genieten, vinden wij het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schoonmaken van onze gebouwen en accommodaties.

Wanneer je bij ons komt stage lopen, nemen we je op in het hechte schoonmaakteam en draag jij er mede zorg voor dat ons park schoon en netjes is. Naast dat je oog voor detail hebt in je werk, vinden wij het ook belangrijk dat je een gastheer/vrouw bent tegenover onze gast. Maar zeg nou eerlijk? Vrolijke mensen die je tegenkomt in het wasgebouw, wie wil dat nou niet?

Wij zoeken stagiares met oog voor detail, die zin hebben om onze gasten te voorzien van een fantastische vakantie. Naast de belangrijkste benoemde zin, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

 Je hebt oog voor detail;
 Je bent flexibel. Je bent ook zo af en toe in het weekend en de avonden beschikbaar;
 Je werkt graag met mensen;
 Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op;
 Op rustige dagen ben je proactief en kun je zelfstandig werken;
 Je wilt de handen uit de mouwen steken;

Wat wij je bieden

 Een stageplaats in de periode van 1 maart 2021 tot 1 november 2021. Het aantal uren dat je kunt werken kan fors zijn, maar mag ook minder zijn. Dit gaat altijd in overleg en is afhankelijk van je eigen flexibiliteit.
 Een stagevergoeding.
 Een stageplaats waarin je veel kan leren en goede begeleiding krijgt. 
 Een platte en dynamische organisatie.
 Goede werksfeer, een leuk team en leuke activiteiten voor het personeel.
 Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland!

Interesse?

Neem contact op met Ellen (teamleider schoonmaak) of solliciteer direct via onderstaand formulier

 

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!

Jouw werkplek! 😎