Vacature Parkmanager

Welkom! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, jong, werkt hard, maar geniet ook volop! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Ons bruisende vakantiepark is op zoek naar een hands-on parkmanager. Iemand die lef heeft, kritisch is op de grote en kleine puntjes, zaken durft aan te pakken en elke dag een dosis enthousiasme meeneemt naar zijn/haar werk!

Wat ga je doen?

Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de zowel operationele als financiële doelstellingen van ons park. Dagelijks zet jij je (samen met je hechte team) in om het beste uit de organisatie te halen en zo het gewenste resultaat te behalen. Jij bent degene die de gasttevredenheid bewaakt en het optimale eruit haalt.

Je geeft leiding aan al onze afdelingen. Hieronder vallen de afdelingen horeca, animatie, supermarkt, facilitaire dienst, technische dienst en receptie. Elke afdeling heeft zijn eigen aanspreekpunt. Naast interne werkzaamheden, coördineer jij samen met je team werkzaamheden die worden uitgevoerd door externe partners.

Een vraag? Stuur een WhatsApp-bericht!

Bekijk de video!👇

Wie wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar iemand die gastvrijheid uitstraalt en die zorgt voor een optimale gastbeleving. Door jouw positieve en coachende houding weet jij ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren. Daarnaast heb je een goed financieel inzicht. In verband met alle verantwoordelijkheden die bij deze functie komen kijken, ben jij woonachtig in de omgeving van ons park of sta je ervoor open om te overnachten in de beschikbaar gestelde accommodatie. Daarnaast zie je jezelf terug in de onderstaande punten.

✓ Je bent stressbestendig en weet goed overzicht te houden. Je weet waar je focus moet liggen als er veel werkzaamheden op jou afkomen.
✓ Je weet mensen te motiveren. Aansturen van medewerkers is voor jou geen probleem.
✓ Je bent nauwkeurig. Je werkt gestructureerd en kritisch. Je zorgt ervoor dat het park er ‘op en top’ bij ligt.
✓ Je bent communicatief sterk. Je bent het aanspreekpunt voor onze collega's. Dit vraagt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
✓ Je bent operationeel. In deze functie is het belangrijk hands-on te werk te gaan en prioriteiten te stellen. Paniek binnen een van de afdelingen? Geen probleem. Jij springt indien nodig bij of draagt de oplossing aan.
✓ Je weet hoe je goed met je telefoon en laptop moet omgaan. Ons bedrijf is op veel vlakken sterk geautomatiseerd. Hierdoor maken we processen gemakkelijker en hebben we meer tijd voor onze gast. Goed om te weten: Als je goed met je mobiele telefoon kunt omgaan, dan kun je dat ook met onze systemen!
✓ Je werkt efficiënt. Je zorgt ervoor dat medewerkers weten waar ze aan toe zijn en geeft hen duidelijkheid.

Verder vragen wij..

✓ Fulltime beschikbaarheid (ook in vakantieperiodes)
✓ Ervaring in soortgelijke functie
✓ Afgeronde HBO opleiding richting Recreatie of Facility Management

Wat wij bieden?

Allereerst: een onwijs uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is, je veel verantwoordelijkheden en daarbij ook veel vrijheid hebt. Verder bieden wij passende voorwaarden, zoals:

✓ Een goed salaris
✓ Mogelijkheid tot overnachten
✓ Mobiele telefoon
✓ Laptop
✓ Arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op vast dienstverband

Sollicitatieprocedure

Nadat je je motivatiebrief en CV bij ons hebt aangeleverd, bestaat de kans dat we je uitnodigen voor een gesprek. Tijdens het eerste gesprek drinken we een kop koffie om kennis te maken. We spreken je CV door en zijn benieuwd naar je verhaal. Maak je ons enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. In het tweede gesprek zullen we dieper ingaan op de functie waar je voor hebt gesolliciteerd. Na het tweede gesprek bestaat de kans dat we je vragen om een assessment te maken. Staan alle lichten op groen? Dan doen we je een voorstel en gaan we zo snel mogelijk van start.

Is deze functie helemaal wat voor jou?! Solliciteer dan door een mail te sturen naar Wouter van der Meer (wouter@zandstuve.nl). Ook voor vragen kun je terecht bij Wouter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier om te solliciteren!