Kampeerdorp de Zandstuve

Vacature Parkmanager

Vacature Parkmanager

Welkom! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een 5-sterren kindercamping in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, jong, werkt hard, maar geniet ook volop! Samen hebben we een belangrijk resultaat: onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Ons bruisende vakantiepark is op zoek naar een hands-on parkmanager. Iemand die lef heeft, kritisch is op de grote en kleine puntjes, zaken durft aan te pakken en elke dag een dosis enthousiasme meeneemt naar zijn of haar werk. 

Wat ga je doen?

Als parkmanager ben jij verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van Kampeerdorp de Zandstuve en haar faciliteiten. Je bent eindverantwoordelijk voor het behalen van de zowel operationele als financiële doelstellingen van ons park. Dagelijks zet jij je, samen met je hechte team, in om het beste uit de organisatie te halen en zo het gewenste resultaat te behalen. Ons vakantiepark is sterk gedigitaliseerd en dit heeft dan ook zeker jouw interesse.
Jij bent degene die de gasttevredenheid bewaakt en het optimale eruit haalt. Je coacht en stimuleert de teamleiders van de verschillende afdelingen op dagelijkse basis, zodat zij samen met hun medewerkers de kwaliteit kunnen verhogen. Hieronder vallen de afdelingen horeca, animatie, supermarkt, facilitaire dienst, technische dienst, zwembad en receptie. 

Naast interne werkzaamheden, coördineer jij samen met jouw team werkzaamheden die worden uitgevoerd door externe partners. Je kijkt dus niet alleen naar de uitdagingen op de korte termijn, maar ziet ook het grotere plaatje zoals een meerjarenonderhoudsplan en de investeringen. Dit vraagt van jou veel kennis op het gebied van processen en techniek. Kortom: een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!

Wie wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar iemand die gastvrijheid uitstraalt en die zorgt voor een optimale gastbeleving. Door jouw positieve en coachende houding weet jij ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren. Daarnaast heb je een goed financieel inzicht. In verband met alle verantwoordelijkheden die bij deze functie komen kijken, ben jij woonachtig in de omgeving van ons park of sta je ervoor open om te overnachten. Daarnaast zie je jezelf terug in de onderstaande punten.
✓ Je bent stressbestendig en weet goed overzicht te houden.
✓ Je weet mensen te motiveren.
✓ Je bent nauwkeurig, gestructureerd en kritisch. 
✓ Je bent communicatief sterk.
✓ Je bent operationeel.
✓ Je bent goed digitaal onderlegd.
✓ Je werkt efficiënt. 
✓ Fulltime beschikbaarheid (ook in vakantieperiodes en weekenden).
✓ Ervaring in soortgelijke functie.
✓ Afgeronde HBO opleiding.

Wat wij bieden?

Allereerst: een onwijs uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is, je veel verantwoordelijkheden en daarbij ook veel vrijheid hebt. Verder bieden wij passende voorwaarden in een goede arbeidsovereenkomst, zoals:
✓ Een goed salaris passend bij jouw ervaring.
✓ Goede arbeidsvoorwaarden.
✓ Mogelijkheid tot overnachten of een auto van de zaak.
✓ Mobiele telefoon en laptop.
✓ Veel werkplezier in een hecht en gezellig team.
✓ Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle collega’s.
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel.
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren vakantieparken van Nederland.

Sollicitatieprocedure

Nadat je jouw motivatiebrief en CV bij ons hebt aangeleverd, bestaat de kans dat we je uitnodigen voor een gesprek. Tijdens het eerste gesprek drinken we een kop koffie om kennis te maken. We spreken de CV door en zijn benieuwd naar de motivatie. Maak je ons enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. In het tweede gesprek zullen we dieper ingaan op de functie. Na het tweede gesprek bestaat de kans dat we je vragen om een assessment te maken. Staan alle lichten op groen? Dan doen we je een voorstel en gaan we zo snel mogelijk van start.

Is deze functie helemaal wat voor jou?! Solliciteer dan door een mail te sturen naar Jos Warringa. Ook voor vragen kun je terecht bij Jos.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.