Voor ons bruisende kampeerdorp zijn wij op zoek naar een:

Junior Parkmanager

'Een zeer uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is!'

Stuufhoi! Ben jij dat gedreven persoon dat zich vastbijt in een uitdagende klus? Iemand die niet stil kan zitten en wil aanpakken? Misschien heb je al veel ervaring, of misschien juist niet en wil je enorm veel ervaring opdoen en groeien. Dat maakt namelijk niet uit. We zijn opzoek naar een gretige aanpakker. Iemand die leuke ontwikkelingen uitdenkt en dit concreet kan omzetten naar de praktische kant van het vak. Kortom: een alleskunner? Nee, dat niet. Maar wel iemand die alles wilt leren en zijn/haar carrière een goede boost wilt geven! Maak ik je al enthousiast? Mooi! Lees dan snel verder!

Wie wij zijn?

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Wat jouw functie gaat zijn?

Als junior parkmanager ben je de aanvoerder van een gedreven club medewerkers. Als leidinggevende neem je je taak serieus. Je stuurt je collega's zo aan, zodat zij het beste uit zichzelf halen. Je werkt deels achter de computer, maar steekt ook je handen uit de mouwen in de praktijk. Je schakelt snel en bent precies op de momenten aanwezig wanneer de teams dit van je vragen. Dit alles onder een prettige (informele) begeleiding van een ervaren parkmanager. Je leert alle kneepjes van het vak. Zoals aangegeven: Geen dag is hetzelfde. Het ene uur ben je bezig met het opstellen van een goed uitgedachte planning, het andere uur sta je met de pizzabakkers in de pizzakeuken om het proces te optimaliseren. Kortom: Een afwisselende functie waarbij wij een open mindset verwachten!

Waar groei je naar toe?

Je draagt binnen onze organisatie zorg voor de operationele leiding van het park. Je stuurt een team van medewerkers aan en draagt daar volledige zorg voor. Je werkt nauw samen met de parkmanager en managers van de verschillende afdelingen. Geleidelijk aan neem je steeds meer taken over van de parkmanager, waarbij je verantwoordelijk bent voor de operationele processen binnen het bedrijf. Je denkt samen met het managementteam mee in strategische processen en stuurt zowel vaste- als seizoenskrachten aan. We zoeken iemand die ziet wat er moet gebeuren om onze gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Oog voor detail, een flexibele agenda en stressbestendigheid zijn daarom belangrijke voorwaardes. Kortom: jij gaat er samen met je team voor zorgen dat onze gasten hun vakantie als onvergetelijk beschouwen!

Wat moet je meebrengen?

Door bovenstaande tekst hopen wij te laten inzien wat we van je verwachten. Leren in deze functie staat voorop. Je leert door te doen. Daarvoor openstaan is essentieel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je je kunt vinden in de onderstaande punten;

  • Leidinggevende kwaliteiten. Het op een leuke manier aansturen van medewerkers zit in je genen;
  • Afgeronde HBO opleiding in een relevante richting, zoals Facility Management, Toerisme of Hotelschool;
  • Automatisering (werken met computers en systemen waardoor we onze werkzaamheden optimaliseren) interesseert je;
  • Initiatiefrijk, creatief en leergierig;
  • Flexibele instelling: Werken in weekenden en vakanties is voor jou geen probleem;
  • Commercieel vaardig en gastvriendelijk;
  • Positieve en resultaatgerichte instelling;
  • Goed analytisch vermogen en financieel inzicht;
  • Je staat sterk in je schoenen en je houdt van aanpakken.  

Helemaal wat voor jou?! Waar wacht je nog op!

Solliciteer door een enthousiaste mail te sturen, ons te bellen of via LinkedIn contact op te nemen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon:
Wouter van der Meer
wouter@zandstuve.nl
0523-262027