Per direct gezocht 👉 Hulpkracht op de camping

Het thuiszitten zat? Wij hebben dé baan voor je naast je school/studie! Wij zoeken collega's voor in de weekenden en schoolvakanties, maar het is ook mogelijk om doordeweeks (na schooltijd) nog een paar uurtjes te komen werken! Lees snel verder!

'Stuufhoi'! 'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Wie zijn wij?

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. Ons park is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Kortom: Ons park zit vol high-tech snufjes die ons tot het juiste resultaat gaan leiden! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat: Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Voor het seizoen 2021 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Zoek jij nog een leuke, leerzame en uitdagende job bij een van de beste campings van Nederland? Lees dan snel verder!👇

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn heel afwisselend. De ene dag help je mee met het onderhoud van de gebouwen en onze luxe verhuuraccommodaties, de andere dag maai je gras of assisteer je bij een storing. Ook help je op de wisseldagen van de verhuuraccommodaties om alle linnenpakketten rond te brengen en op te halen. Daarnaast voer je lichte technische werkzaamheden uit en zorgt ervoor dat het terrein er netjes bij ligt. Alle werkzaamheden doe je onder goede en nauwkeurige begeleiding van onze ervaren technische dienst. Je werkt vrijwel nooit alleen, je collega's staan voor je klaar! Deze baan is ideaal te combineren met je school of studie, aangezien je lekker flexibel kunt werken!

Wie zoeken wij?

Je bent gastvrij en vriendelijk;
 Je bent minimaal 16 jaar oud;
Je houdt van werken en weet van aanpakken;
 Je bent enthousiast, sociaal en nauwkeurig;
 Je bent een aantal uren per week beschikbaar;

Wat wij je bieden

Een nul-uren contract tot 1 november 2021. Het aantal uren dat je kunt werken is in overleg en afhankelijk van je eigen flexibiliteit;
Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond, conform de CAO Recreatie;
Een bijbaan waarin je veel kan leren en waarbij je een groot deel van het jaar door kan werken;
Een gezellige organisatie met een goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor het personeel;
Een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde;
Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland!

 

Jouw werkplek! 😎

 

Ervaar de stuuftastische sfeer! 🤩

WhatsApp met ons! 

Soliciteer gemakkelijk door ons een WhatsApp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wil solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je aan de slag wilt bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest! 😃

Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je brief met CV per mail naar Martijn (martijn@zandstuve.nl) of vul onderstaand sollicitatieformulier in. Je kunt uiteraard ook met ons appen! Klik hier om het WhatsApp-gesprek te beginnen!

Sollicitatieformulier

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!