Vacature HR-medewerker

Welkom! Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, jong, werkt hard, maar geniet ook volop! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

 
Solliciteren?! Klik hier!

Wie wij zoeken?

Wij zijn opzoek naar een hands-on HR medewerker. Iemand die sociaal en enthousiast is en altijd voor ons personeel klaarstaat. Je laat collega's zich bij jou thuis voelen en zorgt als spin in het web voor een gestructureerde organisatie. Daarnaast zie je jezelf terug in de onderstaande punten.👇

 Je bent stressbestendig en weet goed overzicht te houden. Je weet waar je focus moet liggen als er veel werkzaamheden op jou afkomen.
 Je bent nauwkeurig. Als verantwoordelijke voor onder andere de arbeidsovereenkomsten zorg jij voor een zeer correcte en nauwkeurige verwerking.
 Je bent communicatief sterk. Je bent het aanspreekpunt voor onze collega's. Dit vraagt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
 Je vind het fijn om directe collega's te ondersteunen in processen. In deze functie werk je nauw samen met de parkmanager en afdelingshoofden.
 Je weet hoe je goed met je telefoon en laptop moet omgaan. Ons bedrijf is op veel vlakken sterk geautomatiseerd. Hierdoor maken we processen gemakkelijker en hebben we meer tijd voor onze gast. Goed om te weten: Als je goed met je mobiele telefoon kunt omgaan, dan kun je dat ook met onze systemen!
 Werken in een team is prettig! Een leuke sfeer in het team zorgt voor een lach op het gezicht van onze gasten. Jij sluit je hier volledig bij aan en levert een actieve bijdrage binnen ons team.
 Je werkt efficiënt. Je zorgt ervoor dat medewerkers weten waar ze aan toe zijn en geeft hen duidelijkheid.

Wat ga je bij ons doen? 

Als HR-medewerker ben jij hét eerste aanspreekpunt voor alle HR vraagstukken vanuit medewerkers (en management). Je hebt een zeer afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid. Samen met het management werk je aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid van ons bruisende vakantiepark. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het consequent bijhouden van gewerkte uren. In het 'laagseizoen' zijn er zo'n 15 medewerkers actief. In het 'hoogseizoen' groeit dit aantal tot zo'n 120 medewerkers. Om dit aantal collega's gecontroleerd te laten werken binnen onze afdelingen, neem jij een actieve coördinerende rol in dit proces in, zodat de personeelsdossiers perfect in orde zijn. Ook ondersteun je afdelingshoofden en management met het aanleveren van informatie en denk je mee in HR-kwesties en processen binnen de organisatie.

Ons doel? 

Onze gasten een fantastische vakantie geven en medewerkers een fantastische werkplek bieden. We zijn er van overtuigd dat goed werkgeverschap een pre is. We doen er dan ook alles aan om onze medewerkers aan ons te binden. Dit doen we onder andere door gave personeelsfeesten te organiseren en medewerkers te scholen (door bijvoorbeeld e-learnings aan te bieden), maar ook door er voor personeel te zijn en hen een veilige werkplek te bieden. Medewerkers kunnen dan ook altijd bij jou, afdelingshoofden of parkmanagement binnenlopen. We houden van een open en transparante cultuur.

Hebben we je al enthousiast gemaakt?!

Wij verwachten geen lange motivatiebrief. Wél vinden wij het leuk meer over je te weten en horen we graag welke ervaringen je allemaal hebt opgedaan. Dit kan in de vorm van een CV, maar mag ook in de vorm van een WhatsApp-bericht (of een combinatie tussen die twee). Stuur Wouter een doeltreffend appje door op onderstaande button te klikken. Vertel wat over jezelf en stuur ook een leuke foto mee. Liever mailen? Dat mag uiteraard ook. Mailen kan hier! (je kunt ook een mail sturen naar Wouter - wouter@zandstuve.nl)

Solliciteer via WhatsApp!

Wat we je kunnen bieden?

 Een goed salaris conform CAO.
 Vaste
uren (minimaal 24 uur).
 Een fantastische functie met onwijs veel ruimte voor nieuwe ideeën.
 Een prettige en persoonlijke benadering.
 Een platte en dynamische organisatie.
 Goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor medewerkers en/of stagiaires.
 Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland én nog veel meer!

Wij zijn online zeer actief! Bekijk ons op Instagram!