Kampeerdorp de Zandstuve

Vacature HR-medewerker

Vacature HR-medewerker

Welkom! Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, jong, werkt hard, maar geniet ook volop! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Wat ga je bij ons doen? 

Als HR-medewerker ben jij hét eerste aanspreekpunt voor alle HR-vraagstukken vanuit medewerkers en management. Een groot deel van de werkzaamheden zal bestaan uit het werven en selecteren van de leukste collega's. Je hebt een zeer afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid. Samen met het management werk je aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid van ons bruisende vakantiepark. Daarnaast zorg jij ervoor dat de personeelsdossiers altijd op orde zijn. Het opstellen van arbeidsovereenkomsten, doormelden van ziekmeldingen en het binden en boeien van onze medewerkers behoort tot jouw taken.

In de winterperiode zijn er zo'n 25 medewerkers actief. In het recreatieseizoen groeit dit aantal tot zo'n 170 medewerkers. Om dit aantal collega's gecontroleerd te laten werken binnen onze afdelingen, neem jij een actieve coördinerende rol in dit proces in.

Ons doel? 

Onze gasten een fantastische vakantie bieden en medewerkers een fantastische werkplek bieden. We zijn ervan overtuigd dat goed werkgeverschap en sfeer essentieel zijn. Dit doen we onder andere door gave personeelsfeesten te organiseren en medewerkers te scholen (door bijvoorbeeld e-learnings aan te bieden). Medewerkers kunnen dan ook altijd bij jou, teamleiders of parkmanager binnenlopen. We houden van een open en transparante cultuur.

Wie wij zoeken?

Wij zijn opzoek naar een hands-on HR-medewerker. Iemand die sociaal en enthousiast is en altijd voor ons personeel klaarstaat. Je laat collega's zich bij jou thuis voelen en zorgt als spin in het web voor een gestructureerde organisatie. Daarnaast zie je jezelf terug in de onderstaande punten. 👇

  •  Je bent stressbestendig en weet goed overzicht te houden. 
  • Je bent nauwkeurig. Als verantwoordelijke voor onder andere de arbeidsovereenkomsten zorg jij voor een zeer correcte en nauwkeurige verwerking in ons HR-systeem.
  • Je bent communicatief sterk. Je bent het aanspreekpunt voor onze collega's.
  • Je vindt het fijn om directe collega's te ondersteunen in processen. In deze functie werk je nauw samen met de parkmanager en teamleiders.
  • Je bent geïnteresseerd in digitalisering. Ons bedrijf is op veel vlakken sterk geautomatiseerd. Hierdoor maken we processen gemakkelijker en hebben we meer tijd voor onze gast. 
  • Werken in een team is prettig! Een leuke sfeer in het team zorgt voor een lach op het gezicht van onze gasten. Jij sluit je hier volledig bij aan en levert een actieve bijdrage binnen ons team.
  • Je werkt efficiënt. Je zorgt ervoor dat medewerkers weten waar ze aan toe zijn en geeft hun duidelijkheid. Data heeft voor jou geen geheimen meer, jij analyseert snel waar je op kan schakelen en verbeteren.

Wat we je kunnen bieden?

 Een contract voor minimaal 20 uur per week, dagen/uren in overleg;
 Een fantastische functie met onwijs veel ruimte voor nieuwe ideeën;
 Goede arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling) met een nog aantrekkelijker salaris;
 Goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor alle medewerkers;
 Een werkplek bij dé kindercamping van Nederland!

Hebben we je al enthousiast gemaakt?!

Wij verwachten geen lange motivatiebrief. Wél vinden wij het leuk meer over je te weten en horen we graag welke ervaringen je allemaal hebt opgedaan. Stuur snel jouw CV met (korte) motivatiebrief! 

Wij zijn online zeer actief! Bekijk ons op Instagram!