🕺🏻 💃🏼 Eventmanager gezocht!

Bedenk jij het coolste animatieprogramma? En zorg jij met je team dat onze gasten een onvergetelijke vakantie hebben? Solliciteer dan!

Welkom! Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, jong, werkt hard, maar geniet ook volop! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie! En jij als eventmanager hebt hier samen met jouw team een grote rol in!

Bel voor meer informatie!

Sfeerimpressie😄

 

Hoe ziet je dag eruit? 

Terwijl je team al druk is met de knutsel ✂️ ben jij bezig met de belangrijkste momenten van de dag. Je post nog even snel een nieuwe Instagram story en een leuk filmpje op TikTok en gaat dan van start! Jij bent op de belangrijkste momenten op de juiste plek. Dit kan bijvoorbeeld een grote lasergame activiteit zijn of het oefenen voor een kidsparade. Daarnaast werk je vooruit, je plant, organiseert en bent aanwezig voor de schermen. Je bent vrij om te bedenken hoe de activiteiten nog beter en creatiever kunnen worden uitgevoerd! Denk bijvoorbeeld aan een gaaf foodtruck festival, stoer graffiti spuiten, speciaalbier proeverij, een glibberige schuimparty of ouder-kind yoga. Samen met de medewerkers zorg jij ervoor dat de beste persoon op de juiste plaats staat. Na een dag met geweldige activiteiten eindig je met een spetterend theater! 🎭 Je kijkt en geniet van wat jij samen met je team hebt neergezet vandaag. En morgen? Dan wordt het nog beter!⭐

Solliciteren?! Klik hier!
 

Wat we je kunnen bieden?

✓ Een jaarcontract met goed salaris conform CAO.

Gratis inwoning op het park indien gewenst (geen pré).

✓ Goede gratis personeelsmaaltijden (ook vegetarisch indien gewenst).

✓ Een uitgebreide Zandstuve training en gedegen en uitgebreide begeleiding tijdens je werkperiode.

✓ Een prettige en persoonlijke benadering. Wij weten wie je bent en zeggen graag 'Stuufhoi!'.

✓ Een platte en dynamische organisatie.

✓ Goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor medewerkers en/of stagiaires.

✓ Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland én nog veel meer!