Versterk jij onze afdeling horeca? En loopt door jouw aansturing alles op rolletjes> Reageer dan snel!

Welkom! Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Op ons gezellige plein hebben we een breed aanbod aan horecafaciliteiten. Ons team is hecht, jong, werkt hard, maar geniet ook volop! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Sfeerimpressie😄

Wie zoeken we

Onze afdeling horeca is op zoek naar een assistent teamleider. Iemand die pit heeft, problemen vandaag oplost in plaats van morgen. De vrijheid neemt te ontwikkelen en het team met enthousiasme kan triggeren om het beste in henzelf naar boven te halen. Daarnaast herken jij jezelf in de onderstaande punten:

 Je bent een echte horecatijger! Je ontwikkelt acties gedurende het gehele seizoen en zorgt ervoor dat deze acties zichtbaar zijn voor de gast. 
✓ Je bent een echte people manager. Je werkt in een jong team die jij weet te motiveren om hun werkzaamheden te doen. Jij zorgt voor de positieve sfeer in het team! 
✓ Je hebt ervaring met inkoop- en verkoop processen en kan goed omgaan met je laptop en telefoon. Ons bedrijf is op veel vlakken sterk geautomatiseerd. Hierdoor maken we processen gemakkelijker en hebben we meer tijd voor onze gast.
✓ Je bent analytisch en kan een goede inschatting maken wat er wel en niet gekocht of verkocht moet worden. 
✓ Je beschikt over stressbestendigheid en kan goed overzicht houden. Je bent in staat meerdere locaties te leiden en weet wanneer je waar moet zijn. 

Onze horecafaciliteiten 

Binnen onze faciliteiten hebben wij voor een ieder wel wat lekkers! Bij onze pizzeria kunnen onze gasten genieten van verse pizza's welke wij zelf kneden, beleggen en vers afbakken. Gasten kunnen er ook voor kiezen hun bestelling af te halen bij ons afhaalpunt. We bezorgen zelfs bestellingen bij kampeerplaatsen en accommodaties! En wil onze gast nét even wat luxer uit eten? Dan verwijzen we ze graag door naar ons gezellige familierestaurant. Hier kunnen heerlijke gerechten worden besteld zoals 'steak on the stone!'

Hoe ziet een dag eruit?

Een werkdag bij de afdeling horeca van Kampeerdorp de Zandstuve kan bestaan uit verschillende shifts. We werken in het algemeen in een vroege en late shift waarbij je goed weet hoe je dag verloopt. In jouw shift ben je verantwoordelijke voor verschillende taken. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle locaties genoeg voorraden hebben en checkt de HACCP. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvullen van de ingrediënten die jij en je collega's die dag nodig zullen hebben. Ook ben je in samenwerking met de teamleider verantwoordelijk voor de bestellingen. In de zomer worden de voorraden dagelijks geteld en worden er ook dagelijks bestellingen geplaatst. Daarnaast zorg je ook voor de aansturing van het personeel. Elke medewerker meldt zich bij de start van zijn dienst bij jou waarna jij ze taken en aandachtspunten meegeeft. Tijdens de spits behoudt jij het overzicht en loopt rond tussen de afdelingen. Je zorgt ervoor dat alle afdelingen efficiënt draaien en verplaatst medewerkers als dat nodig is. Na de spits ben jij verantwoordelijk voor de afsluiting. Tijdens de afsluiting worden de verschillende locaties aangevuld voor de dag van morgen. Na sluitingstijd worden alle kassa's afgestort en worden alle locaties schoongemaakt. Zo kunnen alle collega's morgen weer bij schone locaties aan de slag. 

Wat bieden we jou?

✓ Een jaarcontract met goede arbeidsvoorwaarden;
Veel werkplezier in een hecht en gezellig team;
Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers; 
Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris;
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen;
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel;
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland.

Hebben we je al enthousiast gemaakt?!

Wij verwachten geen lange motivatiebrief. Stuur Mara een doeltreffend appje door op onderstaande button te klikken. Vertel wat over jezelf en stuur ook een leuke foto mee. Liever mailen? Dat mag uiteraard ook. Mailen kan hier!

 
Solliciteren?! Klik hier!
 
Solliciteer via mail!
 

Proef de sfeer! 😍