Kampeerdorp de Zandstuve
Animatiewerk in een animatieteam
Animatiewerk in een animatieteam
Animatiewerk in een animatieteam

Vacature medewerker animatie > doordeweekse dagen

🔎Gezocht 👉medewerker animatie voor doordeweekse dagen

Stuufhoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat: onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Ons Stuufteam (animatieteam) is op zoek naar enthousiaste medewerkers! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken. Je ontvangt dagelijks/wekelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! 

Voor de maanden september en oktober zijn we op zoek naar animatiemedewerkers die doordeweeks beschikbaar zijn. In de weekenden is ons team goed gevuld maar doordeweeks nog niet i.v.m. naar schoolgaande medewerkers. Uiteraard is het mogelijk om eerder te starten dan september :)

Sta jij straks te knallen om de leukste activiteiten te organiseren bij dé kindercamping van Nederland? Lees dan snel verder!👇

 
 

Wat ga je bij ons doen?🎭

Als lid van ons Stuufteam (animatieteam) beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Je organiseert namelijk samen met je collega's activiteiten als activiteitenbegeleider voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen sport & spel, theater, musical, kidsclubs en overige activiteiten zijn. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, dus je werkt ook ’s avonds. Tussendoor heb je vrije tijd. Voor deze job hoef je geen ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is wél vereist ;-).

Wie zoeken wij?😃

Medewerkers die gretig zijn, veel willen leren en de tijd van hun leven willen hebben (en vriendschappen voor het leven willen maken...) Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen (het hoeft echt niet allemaal):

✓ Doordeweekse dagen beschikbaar in september en oktober
✓ Zelfstandig 
✓ Enthousiast en gemotiveerd
✓ Graag met mensen werken
✓ Entertainen
✓ Creatief
✓ Je bent een theaterbeest
✓ Het mensen naar de zin willen maken
✓ Sportief
✓ De handen uit de mouwen willen steken.

De ideale stuufteammedewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed recreatieteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld erg van sport, maar zie je theater spelen minder zitten, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld beter met kleine kinderen werkt dan met tieners, ben je zeer welkom. 

Wat wij je bieden?😎

✓ Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
✓ Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers
✓ Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris
✓ Gratis inwoning op ons Kampeerdorp
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?🤩

Vul bovenstaan formulier in of stuur ons een Whatsapp bericht!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸

Jouw werkplek!😎

 

Ervaar de stuuftastische sfeer!🤩