Stuufhoi!

'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan in ons horecateam! Onze afdeling horeca is een drukke, maar vooral gezellige afdeling om bij te werken! Samen met je collega's verzorgen wij eten en drinken van kwaliteit en streven wij met ons team altijd naar meer! Je vervelen? Dat kan niet! Ook in het 'laagseizoen' is er volop vertier bij de Zandstuve. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van leuke feesten & partijen voor vrienden, families of bedrijven! Kortom: Lees snel verder!

Onze horecagelegenheden

Ons gezellige kampeerdorp kent vier volledig vernieuwde horecaconcepten. In 2018 is de afdeling horeca volledig gerenoveerd. Met een frisse uitstraling en nieuwe 'snufjes' zijn onze horecagelegenheden klaar voor de toekomst! Hieronder per gelegenheid een korte uitleg:

Pizzeria de Zandstuve
Pizzeria de Zandstuve is een knus restaurant waar gasten kunnen genieten van de lekkerste pizza’s. Natuurlijk vers bereid in een echte pizzaoven. De pizza’s worden geserveerd op het terras of binnen bij het knetterende haardvuur. De pizzeria is een fijne plek waar de gast gewoon met de wandelschoenen binnen kan lopen om gezellig een kop koffie te drinken met taart, te borrelen of komt genieten van een heerlijke lunchsalade. Voor de kinderen zijn er speciale pizza’s, een kinderspeelhoek en natuurlijk ontbreekt ook de Stuufbox niet op het menu!

Frietfabriek de Zandstuve
Onze gast komt naar de Frietfabriek voor de lekkerste friet en snacks! De gast kan zijn of haar bestelling zelf plaatsen en ophalen. Opeten kan binnen of gezellig buiten op het terras aan het Stuufplein. En de kinderen… die duiken na het eten fijn Cobus’ Speelkasteel in! Naast eten, is het in de Frietfabriek ook mogelijk om sport te kijken op een groot scherm. In het recreatieprogramma staan alle extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld livemuziek in het hoogseizoen!

Restaurant de Zandstuve
Gasten genieten van een drankje op het gezellige terras of een gezonde, betaalbare maar vooral lekkere maaltijd in het sfeervolle en ruime restaurant. Op de kaart staan toegankelijke (streek)gerechten, kindermenu’s en ‘Steak on the Stone’. In 2018 introduceerden we een nieuw concept waarbij je je eigen vis of vlees bereid op een gloeiendhete lava-plaat. Deze plaat ligt verzonken in een robuuste houten plank. Zonder boter of vet bereid je je eigen ‘Steak on the Stone’ als een ware masterchef. Zo bakken de gasten hun steak, precies zoals ze hem willen hebben. Dit maakt van een avondje dineren een leuke culinaire belevenis! Verder is het écht een familierestaurant, met kindergerechten op het menu en een kinderspeelruimte in het midden van het restaurant. Het restaurant is lekker ruim ingericht, met een Scandinavische touch!

Stuuf To Go
Bij de Stuuf To Go kunnen gasten terecht voor heerlijke pizza’s, friet, snacks, Italiaans schepijs, softijs en milkshakes. Al deze gerechten zijn mee te nemen naar de tent, caravan of lodge. Geen zin om in de rij te staan? Gasten kunnen eenvoudig online bestellen.

Jouw taken

 • Zelfstandig kunnen werken in zowel bediening als snackbar
 • Nieuwe collega’s begeleiden en opleiden
 • Gastvrouw/heer in hart en nieren
 • Voorraadbeheer en bestellingen doen
 • Teamleider kunnen vervangen
 • Flexibel inzetbaar
 • Een echte aanpakker, spin in het web

Wij bieden jou

 • Een contract voor 28 uur voor de duur van het seizoen (vanaf 01/04/2019 - 01/11/2019) met mogelijkheden tot verlenging.
 • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond, conform de cao Recreatie
 • Werkkleding
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een platte en dynamische organisatie
 • Goede werksfeer, een onwijs leuk team en leuke activiteiten voor het personeel
 • Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je brief met CV per mail naar Leonie Arbon (teamleiderhoreca@zandstuve.nl) of vul onderstaand formulier in.

PS. Ben je een recruiter of wervingsbureau? Bespaar je de moeite. Wij spreken onze kandidaten liever direct en persoonlijk.