Stuufhoi!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om te komen werken bij ons theater-/musicalteam! Onze afdeling animatie is een onwijs leuke afdeling om voor te werken. Je ontvangt dagelijks/wekelijks enorm veel kinderen over de vloer, die je energie kosten, maar vooral veel energie opleveren! Schitter jij straks in onze professionele theaterzaal tijdens het Stuuftheater en/of in onze geschreven musical? Kun jij zingen, dansen en acteren en wil je dit ten uitvoering brengen bij dé musicalcamping van Nederland? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Wie zoeken wij?

Elk jaar ontvangen wij in de maanden april tot en met oktober onze gasten. In deze periode is er volop leven op ons park en werken er veel enthousiaste vakantiekrachten bij Kampeerdorp de Zandstuve. Zo ook bij ons animatieteam (Stuufteam). Een belangrijk onderdeel van ons Stuufteam, is het musical-/theaterteam. Als acteur/actrice in het musical-/theaterteam ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van je rol als een van onze vaste 'Stuufeilandbewoners'. Je bent voor de gasten een bekend gezicht en draagt bij aan een leuke werksfeer in het Stuufteam. Een belangrijk punt hierbij is dat je een hands-on mentaliteit hebt. Kortom: Je zorgt er samen met je collega's voor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven.

In het hoogseizoen en de weekenden sta jij als Berk, Bella, Bliz of Buur te schitteren in onze theaterzaal op ons vakantiepark. Onze zaal is per voorstelling gevuld met ongeveer 400 gasten. Het karakter dat je speelt (één van de 4B’s) is al jaren een bekend gezicht bij Kampeerdorp de Zandstuve, ookwel 'Stuufeiland' genoemd. Wees dus voorbereid op handtekening- en fotosessies! Je repeteert en speelt onder leiding van een regisseur (Martijn Boer) en werkt actief samen met teamleider animatie. Onze Stuufmusicals zijn al bijna vijftien jaar een belangrijk onderdeel van ons park en gasten komen er écht voor terug. Daarom is de kwaliteit van uitvoering uitermate van belang en zoeken we topacteurs!

Ons musicalteam zit voor seizoen 2022 zo goed als vol. Daarom zijn we niet actief op zoek naar acteurs voor de musical. Acteurs voor het animatieteam mogen altijd
reageren. Als je denkt dat je van onmisbare waarde bent voor ons musicalteam, neem dan contact met ons op! 

Waarom jij?

 • Je hebt podiumervaring én kan acteren, dansen en zingen als de beste!
 • ​Je vindt het leuk om te repeteren onder leiding van een regisseur.
 • Je bent een kindervriend.
 • ​Je kunt improviseren en bent bekend met interactief theater.
 • Je schakelt gemakkelijk in de rol van de karakters.

Wat we van je vragen?

 • Je hebt bewezen ervaring in als (theater)acteur en/of volgt hiervoor een opleiding.
 • ​Onder leiding van de regisseur kruip je in de rol van een karakter (Bella/Buur/Bliz/Berk) en zorg je ervoor dat met jouw acteertalent hun karaktereigenschappen goed tot uiting komen (je staat ook open voor andere (bij)rollen).
 • Je bent beschikbaar op de repetitie- en speeldata.

Wat we je bieden?

 • Een werkplek bij dé musicalcamping van Nederland, waarbij je acteert met collega's op hoog niveau!
 • ​Training en ontwikkeling van jou als acteur, onder supervisie van onze regisseur Martijn Boer.
 • Een super werksfeer! Met jaarlijkse leuke activiteiten voor medewerkers en de informele sfeer van een vakantiepark.
 • ​Je komt terecht in een 'stuuftastisch' team en maakt veel nieuwe vrienden.
 • Passende vergoeding per repetitie en gespeelde voorstelling plus reiskostenvergoeding (indien van toepassing). Je kan zowel in loondienst als op zzp-basis komen werken.

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?

Klik hier om op een creatieve manier te solliciteren!
 

Toch nog een vraag over de vacature of over iets anders?

Treur dan niet en neem contact met ons op om al je vragen te stellen!