Update Corona virus - COVID-19

Laatste update: 14 maart 2022, 20.30 uur

✓ Onze faciliteiten zijn geopend vanaf de start van het seizoen (1 april)! Jouw vakantie kan dan ook doorgaan!

Bij Kampeerdorp de Zandstuve volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Heb je vragen? Neem vooral contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk via een WhatsApp-bericht, telefoongesprek of e-mail. Wij staan jullie graag te woord.

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vind je de meest actuele informatie over het coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Enkele handige links
 Bekijk onze openingstijden.
 Download de Zandstuve App.

Vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Willen jullie een vakantie reserveren? Dat kan hier. In onze zoek & boek vindt je onze actuele beschikbaarheid en prijzen. Twijfel je over het reserveren van je vakantie? Reserveer dan met de omboekgarantie! Met de omboekgarantie kun je je vakantie tot 48 uur voor aankomst omboeken naar een andere periode binnen hetzelfde kalenderjaar. 

Mochten jullie de vakantie willen wijzigen of annuleren, dan verwijzen wij je graag naar de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jullie verblijf.

Vragen?
Neem vooral contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk via een WhatsApp-bericht, telefoongesprek of e-mail. Wij staan jullie graag te woord.

Boek hier je vakantie!