Update Corona virus - COVID-19

Laatste update: 14 juni 2021, 12.30 uur

Bij Kampeerdorp de Zandstuve volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Op deze pagina lees je over de manier waarop wij omgaan met de uitbraak van het virus en jullie vakantie. Daarbij proberen wij de belangrijkste vragen te beantwoorden. Andere vragen? Neem vooral contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk via een WhatsApp-bericht, telefoongesprek of e-mail. Wij staan jullie graag te woord.

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt je de meest actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Wat doen wij om jullie veiligheid te waarborgen?
Op ons park zijn diverse maatregelen getroffen, zodat een ieder veilig vakantie kan vieren. Veel gasten hebben dit ervaren. Lees hier hun reacties.
Het binnen- en buitenzwembad zijn geopend met inachtneming van het leidende beleidsprotocol. Hierbij dienen volwassenen (vanaf 18 jaar) te reserveren middels de Zandstuve App. Reserveren kan maximaal 1 dag van te voren. Hoe het zwemmen verder in zijn werk gaat lees je hier terug. 
Ons animatieteam is het gehele seizoen aanwezig en draagt dagelijks zorg voor de leukste activiteiten met inachtneming van het leidende beleidsprotocol.
 Onze restaurants zijn geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden. Daarnaast is het mogelijk om een heerlijke maaltijd, pizza of frietje af te halen of te laten bezorgen. Ook is onze supermarkt dagelijks geopend conform openingstijden en richtlijnen van het RIVM. De actuele openingstijden communiceren wij via de Zandstuve App of deze pagina
Onze binnenspeeltuin is geopend conform openingstijden. De vele speeltuintjes verspreid over het park zijn ook vrij toegankelijk.
 Onze fiets,- en skelterverhuur is geopend. Met een ruim aanbod aan verschillende type fietsen kun je tijdens je verblijf de prachtige omgeving van het park verkennen. Ook is het mogelijk om skelters te huren.
 Het ontvangen van bezoek is toegestaan. Per dag mag je maximaal 4 bezoekers ontvangen. Bezoek dient vooraf aangemeld te worden en daarbij dient het bezoekerstarief afgerekend te worden. Bezoek mag geen gebruik maken van onze faciliteiten. Wij willen onze gasten vragen om zo min mogelijk bezoek te ontvangen, zodat iedere gast optimaal kan genieten van hun vakantie op ons park.
Accommodaties, centrum- en sanitaire voorzieningen worden met extra zorg gereinigd voor-, tijdens en na het verblijf.
Het linnengoed wordt door onze partners gereinigd op een temperatuur boven de 60 graden, waardoor het virus niet kan overleven.
Onze openbare ruimtes worden vaker schoongemaakt en er zijn desinfectiemiddelen aanwezig.
Bij in- en uitcheck wordt waar nodig gevraagd om een betaling per pin, persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk vermeden. Middels onze Stuuf-check-in vermijden we fysiek contact. We laten je vroegtijdig weten hoe deze Stuuf-check-in in zijn werk gaat.

Enkele handige links
 Bekijk onze openingstijden.
 Download de Zandstuve App.

Kan ik nog op vakantie?
Ja, dat kan. Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen zullen wij ons park mogen en gaan openen op 26 maart met naleving van de geldende richtlijnen. In 2020 hebben veel gezinnen op ons park hun vakantie gevierd. Dit alles geheel conform de richtlijnen vanuit het RIVM. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die jullie goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en jullie ontzorgen. We ontvangen jullie graag op ons park!

Vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Willen jullie een vakantie reserveren? Dat kan hier. In onze zoek & boek vindt je onze actuele beschikbaarheid en prijzen. Mochten jullie de vakantie willen wijzigen of annuleren, dan verwijzen wij je graag naar de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jullie verblijf.

Vragen?
Neem vooral contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk via een WhatsApp-bericht, telefoongesprek of e-mail. Wij staan jullie graag te woord.

 Wees lief voor elkaar!💙

Boek hier je vakantie!