Update Corona virus - COVID-19

Laatste update: 3 november 2021, 14.30 uur

Bij Kampeerdorp de Zandstuve volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Op deze pagina lees je over de manier waarop wij omgaan met de uitbraak van het virus en jullie vakantie. Daarbij proberen wij de belangrijkste vragen te beantwoorden. Andere vragen? Neem vooral contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk via een WhatsApp-bericht, telefoongesprek of e-mail. Wij staan jullie graag te woord.

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vind je de meest actuele informatie over het coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Wat doen wij om jullie veiligheid te waarborgen? Conform de maatregelen zag het seizoen 2021 er als volgt uit:
Op ons park zijn diverse maatregelen getroffen, zodat een ieder veilig vakantie kan vieren. Veel gasten hebben dit ervaren. Lees hier hun reacties.
Het binnen- en buitenzwembad zijn geopend. De Stuufpas (welke je bij aankomst ontvangt) geeft je toegang tot het zwembad. Bekijk hier de actuele openingstijden.
Ons animatieteam is het gehele seizoen aanwezig en draagt dagelijks zorg voor de leukste activiteiten met inachtneming van het leidende beleidsprotocol.
 Onze restaurants zijn geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden. Daarnaast is het mogelijk om een heerlijke maaltijd, pizza of frietje af te halen of te laten bezorgen. Ook is onze supermarkt dagelijks geopend conform openingstijden en richtlijnen van het RIVM. De actuele openingstijden communiceren wij via de Zandstuve App of deze pagina
Onze binnenspeeltuin is geopend conform openingstijden. De vele speeltuintjes verspreid over het park zijn ook vrij toegankelijk.
 Onze fiets,- en skelterverhuur is geopend. Met een ruim aanbod aan verschillende type fietsen kun je tijdens je verblijf de prachtige omgeving van het park verkennen. Ook is het mogelijk om skelters te huren.
 Het ontvangen van bezoek is toegestaan. Bezoek dient vooraf aangemeld te worden en daarbij dient het bezoekerstarief afgerekend te worden. Tegen extra betaling mag bezoek gebruik maken van onze faciliteiten. Wij willen onze gasten vragen om zo min mogelijk bezoek te ontvangen, zodat iedere gast optimaal kan genieten van hun vakantie op ons park.
Accommodaties, centrum- en sanitaire voorzieningen worden met extra zorg gereinigd voor-, tijdens en na het verblijf.
Het linnengoed wordt door onze partners gereinigd op een temperatuur boven de 60 graden, waardoor het virus niet kan overleven.
Onze openbare ruimtes worden vaker schoongemaakt.
Bij in- en uitcheck wordt waar nodig gevraagd om een betaling per pin, persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk vermeden. Middels onze Stuuf-check-in vermijden we fysiek contact. We laten je vroegtijdig weten hoe deze Stuuf-check-in in zijn werk gaat.

Enkele handige links
 Bekijk onze openingstijden.
 Download de Zandstuve App.

Vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Willen jullie een vakantie reserveren? Dat kan hier. In onze zoek & boek vindt je onze actuele beschikbaarheid en prijzen. Twijfel je over het reserveren van je vakantie? Reserveer dan met de omboekgarantie! Met de omboekgarantie kun je je vakantie tot 48 uur voor aankomst omboeken naar een andere periode binnen hetzelfde kalenderjaar. 

Mochten jullie de vakantie willen wijzigen of annuleren, dan verwijzen wij je graag naar de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jullie verblijf.

Vragen?
Neem vooral contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk via een WhatsApp-bericht, telefoongesprek of e-mail. Wij staan jullie graag te woord.

 Wees lief voor elkaar!💙

Boek hier je vakantie!