Theaterzaal huren in Hardenberg (Overijssel)

Ons theater, gelegen in Rheeze vlakbij Hardenberg, heeft een zeer flexibele theaterzaal met een capaciteit van 400 stoelen. Het is een zaal met een vlakke vloer, een podim en een tribune vanwaar u op het podium neerkijkt.

Flexibele theaterzaal

​De tribune van de theaterzaal kan worden ingeschoven, waardoor een vlakke vloer ontstaat. Er ontstaat daardoor mogelijkheid voor een andere opstelling, bijvoorbeeld met tafels en stoelen. De zaal kan dan ook gebruikt worden voor beurzen, als dinerruimte of voor een groot feest. 

Technische faciliteiten

De theater beschikt over een professionele licht- en geluidinstallatie. Ideaal voor bijvoorbeeld schoolmusicals of grote schoolavonden. 

Catering

Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Er zijn talloze mogelijkheden en we helpen je graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Jouw evenement

De afgelopen jaren is er bij de Zandstuve een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers staan klaar om jouw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen.

Kosten theaterzaal huren

Wat het huren van onze theaterzaal kost? We vinden het fantastisch om mensen een podium te bieden en werken daarom met scherpe tarieven. Vanaf €395 is de theaterzaal te huren. Daarbovenop leveren wij maatwerk. Denk hierbij aan uitbreiding met koffie/thee, spelen, snacks enzovoort.

​Meer weten?

Wil je precies weten hoe onze theaterzaal in Hardenberg eruit ziet en wat er mogelijk is? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen op de Zandstuve. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken we graag de mogelijkheden. Bel voor een afspraak met onze receptie, of vul onderstaand contactformulier in.

Theaterzaal
theater