🔎Gezocht 👉Technische topper met elektra en data kennis

Dagelijks werk je samen met je team aan het onderhoud van het terrein, de gebouwen en faciliteiten op onze 5 sterren kindercamping. Je lost diverse storingen op en zorg je er voor dat het terrein er elke dag weer netjes bij ligt. Er is een wekelijkse planning maar er komen altijd onverwachte dingen tussendoor. En dat is nou net wat het werken bij onze technische dienst zo veelzijdig en leuk maakt. De medewerkers van de technische dienst kennen het terrein op hun duimpje. Samen met een gedreven team werk jij er dag in en dag uit aan om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. 

In het team heeft iedereen zijn eigen specialisme. Jouw specialisme is het beheren van ons datanetwerk maar ook het onderhouden van de digitale stroomvoorziening. Begin dit jaar zijn er nieuwe WiFi-masten geplaatst met access points en is de camping volledig voorzien van glasvezel. Onze gasten hoeven zich tijdens hun vakantie dus geen zorgen te maken over hun internetverbinding. En bij een eventuele storing ben jij hun reddende engel!

Jij, onze data en elektra specialist, vindt het leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken maar leert (nieuwe) medewerkers ook graag de kneepjes van het vak. Binnen deze afdeling bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en om eventueel door te groeien. Stilstaan is dus zeker niet nodig! 

En dit jaar is een heel bijzonder jaar aangezien we volop blijven investeren in onze camping. Er wordt volop doorontwikkeld zodat we tevreden gasten behouden.

Waar ga je werken?

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een 5 sterren kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!
Onze camping is erg vooruitstrevend en gedigitaliseerd. Zo bereiken gasten ons voornamelijk via de Zandstuve app. En communiceren we intern veelal via een tool dat het werken een stuk gemakkelijker maakt.

Wie zoeken we?

Herken jij je in onderstaande eigenschappen?
- Veel kennis van elektra en datanetwerken;
- Denkt graag mee in processen en onze toekomst;
- Flexibele instelling;
- Twee rechterhanden;
- Zelfstandig kunnen werken;
- Enthousiast en gemotiveerd;
- Prettig in de omgang;
- Jij overtreft de verwachtingen van onze gasten!

Wat wij je bieden

✓  Een fulltime jaarcontract met grote kans op verlenging;
✓  Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris;
✓  Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien;
✓  Veel werkplezier in een hecht en gezellig team;
✓  Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle stuuftoppers;
✓  Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
✓  Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel;
✓  Een werkplek bij een van de beste 5 sterren campings van Nederland!

 

Jouw werkplek! 😎

 

Hebben we je al enthousiast gemaakt?

Solliciteer gemakkelijk door Jos een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin jouw motivatie waarom je aan de slag wilt bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest! 😃

Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
 

Of vul onderstaand formulier in 👇

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!