Receptie


Christel

Mijn naam is Christel en ik ben sinds juni 2015 Teamleider van de Receptie. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de NHTV in Breda voor de opleiding Management Toerisme. Sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest in de toeristische sector. Ik ben begonnen in de hotellerie en heb vervolgens een paar seizoenen als reisleidster in het buitenland gewerkt. Bij terugkomst in Nederland heb ik nog een paar jaar gewerkt voor een touroperator, gespecialiseerd in wintersport- en jongerenreizen.

In mijn functie als Teamleider Receptie ben ik verantwoordelijk voor alles wat met de receptie te maken heeft. Je zult mij net als de andere receptionistes veelal aan de receptiebalie treffen, want ook mijn hoofdtaak is om ervoor te zorgen dat onze gasten een stuversleuk verblijf bij ons hebben. Daarnaast ben ik voor de andere receptionistes het aanspreekpunt, zorg ik ervoor dat de communicatie naar andere afdelingen toe goed verloopt, dat klachten worden behandeld en dat procedures op de juiste manier worden uitgevoerd.

In voorgaande functies had ik veelal een kantoorfunctie en had ik in mindere mate contact met gasten. Dat maakt de functie bij De Zandstuve voor mij ontzettend leuk; al die vrolijke en blije kindergezichtjes en papa’s en mama’s die ook helemaal tot rust komen op ons kampeerdorp. Geen dag is hetzelfde, er gebeurt altijd wel iets en dat maakt het werken aan de receptie erg afwisselend.

In mijn vrije tijd hou ik, misschien een beetje cliché, van gezellige dingen als uit eten gaan, een drankje drinken met vrienden, filmpje kijken etc. Om al die gezelligheid een beetje te compenseren sport ik graag en dan met name spinning en hardlopen. En natuurlijk houd ik zelf ook erg van vakanties; het liefst een mooie reis naar een land waar ik de natuur en cultuur helemaal kan ontdekken.

Inez

Inez van der Hoek
Mijn naam is Inez en ik werk sinds april 2015 als receptioniste bij Kampeerdorp de Zandstuve. Ik heb de opleiding MTRO in Zwolle gevolgd en na mijn stage, heb ik bij verschillende bedrijven binnen de toeristische sector gewerkt. Na jarenlang bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, was het tijd voor iets nieuws.

Ik ben blij dat ik een functie gevonden hebben waarin ik weer (meer) contact heb met de gasten. Je krijgt veel mee van de vrolijkheid van de gasten en het is net of je elke dag ook een beetje op vakantie gaat.
Bij de receptie krijg je te maken met de meest uiteenlopende werkzaamheden, maar uiteindelijk staat alles in het teken om onze gasten een zo fijn mogelijke vakantie te bezorgen. Samen met mijn collega’s zet ik mij hier graag voor in, net als het nadenken over betere oplossingen voor de toekomst.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn dochter of met vrienden, hou ik erg van koken of pas ik graag op mijn nichtje en neefje. Als ik er de tijd voor kan vinden, lees ik ook graag een goed boek.

Tara

Mijn naam is Tara en woon in Hardenberg. Sinds april 2014 maak ik deel uit van stuversgezellige team bij Kampeerdorp de Zandstuve. Ik ben begonnen als stagaire receptioniste. Ik heb voor Kampeerdorp de Zandstuve gekozen, omdat de website  mij erg aansprak. Ik zag meteen dat het een mooie camping is met veel faciliteiten en elk jaar nieuwe ontwikkelingen. In juni was ik klaar met mijn stage. Ik vond het werk op de Zandstuve zo leuk dat ik er graag wilde blijven werken en gelukkig was dit mogelijk.
Vorig schooljaar moest ik als opdracht op een stagebedrijf een afdelingsplan maken. Ik heb ervoor gekozen om dit ook bij de Zandstuve te gaan maken. Voor de zomervakantie heb ik mijn diploma van de opleiding Liesure & Hospitality (niveau 4) behaald aan het Alfa College te Hardenberg. In september 2015 ben ik begonnen met de HBO opleiding Leisure Management aan de Stenden University te Emmen. Een erg leuke opleiding waarbij het vooral gaat om het organiseren van evenementen. Hierdoor werd ik voornamelijk in de weekenden en de schoolvakanties.

Het leuke aan het werk op de Zandstuve vind ik het contact dat je hebt met de gasten. Iedereen is altijd vrolijk en we werken met een superleuk team. Ook is het werk erg leerzaam, en geeft het een goed gevoel als de gasten blij zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten, dus elke dag is weer anders.

Verder heb ik natuurlijk ook nog wat hobby’s/interesses. Ik vind het leuk om uit te gaan en gezellige dingen te doen met vriendinnen. Ik hou van turnen, dansen en acteren.