1. Goed salaris
  2. Schoonmaakwerkzaamheden
  3. Passend rooster in overleg

Schoonmaakwerkzaamheden in Hardenberg

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Het totaalplaatje moet perfect kloppen!

Gasten komen bij ons van hun welverdiende vakantie genieten. Van aankomst tot vertrek: het totaalplaatje moet kloppen. Een zeer belangrijk onderdeel van dit totaalplaatje, is alles netjes en schoon houden. Hierbij hoort zowel de schoonmaak van de accommodaties, kampeerplaatsen met privé-sanitair als van onze luxe centrumgebouwen. Heb jij oog voor detail, ben jij gastvrij en weet jij wat écht schoon is? Lees dan snel verder! Voor het seizoen van 2021 zijn wij erg druk met het samenstellen van een enthousiast team! Zoek jij nog een leuke job waarbij je goed kunt bijverdienen? Solliciteer dan nu bij een van de beste campings van Nederland! Heb je vragen over de functie? Treur dan niet en klik hier. Zo neem contact op om al je vragen te stellen!

Of solliciteer direct voor een baan in ons schoonmaakteam!
 
 

Wat ga jij bij ons doen?

Jaarlijks overnachten er duizenden gasten op ons terrein. Om deze gasten van hun ultieme vakantie te laten genieten, vinden wij het belangrijk dat het ons park er 'op en top' uitziet. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schoonmaken van onze gebouwen en accommodaties. Wanneer je bij ons komt werken, nemen we je op in het hechte schoonmaakteam en draag jij er mede zorg voor dat ons park schoon en netjes is. Naast dat je oog voor detail hebt in je werk, vinden wij het ook belangrijk dat je een gastheer/vrouw bent tegenover onze gast. Maar zeg nou eerlijk? Vrolijke mensen die je tegenkomt in het wasgebouw, wie wil dat nou niet?

Solliciteer direct!

Sfeerimpressie sanitairgebouw😄

 

Wie zoeken wij?

Medewerkers met oog voor detail, die zin hebben om onze gasten te voorzien van een fantastische vakantie. Naast de belangrijkste benoemde zin, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

 Je hebt oog voor detail
 Je bent flexibel. Je bent ook weleens in het weekend en de avonden beschikbaar
 Je werkt graag met mensen
 Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op
 Op rustige dagen ben je proactief en kun je zelfstandig werken
 Je bent minimaal 17 jaar oud
 Je wilt de handen uit de mouwen steken

De ideale medewerker bestaat niet. Gelukkig hoef je dat ook niet te zijn, want een goed schoonmaakteam is een team waarin teamleden elkaar aanvullen. Houd je bijvoorbeeld totaal niet van bepaalde klussen, dan kun je dus ook gerust reageren. Ook als je bijvoorbeeld liever alleen werkt dan naaste collega's of andersom, ben je zeer welkom.

Bekijk de faciliteiten!🤗

Wat we je bieden?

 Een goed salaris conform CAO.
 Goede gratis personeelsmaaltijden (ook vegetarisch indien gewenst)
 Een uitgebreide Zandstuve training en gedegen en uitgebreide begeleiding tijdens je werkperiode.
 Een prettige en persoonlijke benadering. Wij weten wie je bent en nemen je meer dan serieus.
 Een organisatie waarbij je veel kan leren en waarbij je veel kunt werken! Wil je niet teveel werken? Geen probleem. We houden rekening met je!
 Een platte en dynamische organisatie.
 Goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor medewerkers en/of stagiaires.
 Een werkplek bij één van de beste campings van Nederland!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!

 
Ben je er klaar voor? Solliciteren dan maar!