Op het park

Camping met animatie

Beleef een geweldige stuufvakantie op onze kindercamping met animatie, óók in het voor- en naseizoen! Kampeerdorp de Zandstuve heeft een doorlopend animatieprogramma met leuke activiteiten voor alle leeftijden!

We hebben een doorlopend animatieprogramma met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de weekenden en schoolvakanties om zijn er alleen activiteiten voor de allerjongsten tot vijf jaar. Uiteraard is het speelkasteel en het overdekt subtropisch- en buitenzwembad ook iedere dag geopend en vrij toegankelijk voor onze gasten!

Stuversleuke animatie!

Terwijl je op onze kindercamping verblijft, maak je kennis met de bewoners van Stuufeiland en hun taal. We hebben een doorlopend recreatieprogramma met fantastische activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de weekenden en schoolvakanties om zijn er regelmatig activiteiten voor de allerjongsten. Kortom; elke periode staat ons Stuufteam klaar om er samen een feestje van te maken!

Professioneel

Ons professionele Stuufteam draait haar hand niet om voor spannende spooktochten, uitdagende bosspelen en vele sportactiviteiten. Maar ook lasergamenbubble football, archery tagbootcamp en een echte theaterklas ontbreken niet in ons activiteitenaanbod. 

Leeftijdscategoriën

Om het voor ieder kind 'stuuftastisch' te maken en houden, splitsen we de animatie op in verschillende leeftijdscategoriën, namelijk: 0-4 jaar, 5-9 jaar en 10-12 jaar. Voor de tieners is er Chilz! 

Chilz

Speciaal voor de tieners (10-12 jaar) van Stuufeiland is er een volledig nieuw recreatie concept, genaamd Chilz! De activiteiten zijn uitdagender en speciaal bedacht voor kinderen ouder dan 10 jaar. De animatieleiderszijn herkenbaar aan hun groene CHILZ outfit. Alle tieners ontvangen een stoer Chilz polsbandje.

Voorbeeld animatieprogramma's

Afbeeldingen

Meer faciliteiten