Medewerk(st)er Receptie

Een onvergetelijke vakantie voor onze gasten begint en eindigt bij de 'receptie'. Waarom staat receptie tussen aanhalingstekens? Wij geloven niet meer in de standaard receptie. Maar hierover later meer. Belangrijk om te weten is dat je samen met een enthousiast team, alles op alles zet om onze gasten een zo mooi en aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen!

Wie zijn wij?

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Een dag uit het leven van..

Vooropgesteld, geen dag is hetzelfde op ons bruisende Kampeerdorp! Maar we gaan proberen een dag in het hoogseizoen voor je te beschrijven, zodat je een beetje weet wat je kan verwachten :)

Als je aankomt bij de Zandstuve, klok je in, en loop je langs de supermarkt waar je gasten tegenkomt die lekker met verse broodjes over het Stuufplein lopen. Je wenst ze een goede morgen, maakt een praatje en loopt vrolijk door naar de 'receptie'. Hier zorg je dat alles startklaar is voor een nieuwe werkdag; de computers worden opgestart en de aankomstenveloppen worden klaargezet. Je checkt de aankomsten van die dag, kijkt of er voor iedereen een envelop klaarligt en na binnenkomst van je collega's doen jullie samen de dagopening om taken te verdelen en pauzetijden af te spreken. Om 09.00 uur open je de deuren waar de eerste gasten al op je staan te wachten. Waarom? Ze hebben vragen over van alles en nog wat! 

Is het een wisseldag? Dan ben je de eerste uren zoet met het uitzwaaien van gasten met verdrietige kinderen die niet naar huis willen. Na de grote uittocht,  zorgen jullie er samen voor dat alles gereed is voor de volgende fase: de aankomst! Dit is het moment waarop gasten gewacht hebben, de vakantie is begonnen! Dit is een druk moment maar één van de leukste momenten van de dag. De gasten zijn goedgemutst en jij zorgt er voor dat de aankomst vlekkeloos verloopt en wijst de gasten vrolijk naar de plek.

Nu de piek geweest is, komt jouw werkdag zo ongeveer ten einde. Je wenst je collega's die nog even doorgaan een fijne avond, steekt een kop om de deur bij de horeca om je collega's gedag te zeggen en bij drukte check je even of je iets kunt doen. Kratje frisdrank halen, even snel een doek over de tafels zodat nieuwe gasten plaats kunnen nemen of misschien zelfs even een half uurtje friet bakken tijdens de 'piek'. Maar meestal ga je gewoon lekker naar huis, met een zelfvoldaan gevoel omdat je geknald hebt vandaag!

Terwijl jij naar huis bent, blijft één van je collega's achter om het fort te bewaken. Nieuwe gasten hebben nog wat laatste vragen, kinderen komen het nieuwe animatieprogramma ophalen, die 'lastminute  vakantie' die je eerder vandaag op Facebook gezet hebt, wordt nog geboekt. Als alle gasten zijn aangekomen en de receptie is weer netjes voor een nieuwe dag, sluit je collega ook af en is er weer een drukke dag succesvol verlopen!

De 'receptie'

Wij geloven niet in een standaard balie. De fysieke receptie is er nog wel, maar we komen steeds vaker achter de balie vandaan. Een incheck vindt vaak niet eens plaats bij de balie, wij komen naar de gasten toe bij de poort! En dit is slechts één van de vele voorbeelden, waarbij wij niet statisch achter onze schermen zitten terwijl we vragen beantwoorden. Je bent bij ons ook geen receptie medewerk(st)er, maar je bent werkzaam als frontoffice medewerk(st)er gastbeleving

Wij zoeken

Als frontoffice medewerk(st)er ben je voor gasten vaak het eerste aanspreekpunt. Daarmee ben je het visitekaartje van Kampeerdorp de Zandstuve. Je vindt het leuk om met gasten om te gaan en het kost je geen enkele moeite om gasten op een gastvrije, vriendelijke en correcte manier te benaderen. Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op.

De 'receptie' is het hart van de organisatie: je communiceert, zowel in- als extern, op een effectieve en duidelijke manier. Het werken in teamverband zie je als een uitdaging: de termen teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing. Daarnaast heb je een zogenoemde 'hands-on mentaliteit'. Is het nodig om net even een stapje extra te zetten, dan doe je dat! Samen werken we dag in en uit hard om ons park elke dag een stukje te verbeteren. De lijntjes zijn kort, iedereen mag overal over meedenken en vernieuwende ideeën zijn altijd welkom! Vraag jij je af waarom we dingen op een bepaalde manier doen? Vraag het ons! En het antwoord 'omdat we dit altijd zo doen', is hier verboden. ;)

Goed om te weten is, dat je niet alleen met Nederlandse gasten te maken hebt, maar dat we ook veel Duitse gasten mogen verwelkomen. Hiervoor hoef je niet vloeiend Duits te spreken, maar basiskennis van de taal is zeker belangrijk!

En dan nog iets, wat niet onbelangrijk is: vakanties en werktijden! Je zal begrijpen dat wij onze drukste momenten in de schoolvakanties hebben. Hierdoor is het niet mogelijk in deze weken zelf op vakantie te gaan. Het gaat in dit geval om een functie voor minimaal 32 uur waarbij we echt op zoek zijn naar iemand die flexibel is. We zijn 7 dagen per week geopend, waaronder dus ook de zaterdag en zondag. We verwachten dan ook dat je op deze dagen beschikbaar bent.

Wij bieden

Uiteraard een goede werksfeer in een leuk team (met leuke teamuitjes!). Daarnaast belonen we hard werken met een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond, conform de cao Recreatie. Een vast aantal uren behoort tot de mogelijkheden en is bespreekbaar. Dit tot wel 38 uur per week! Maar misschien is het nog wel belangrijker dat wij je de mogelijkheid bieden om jezelf te blijven ontwikkelen. Stilstaan is letterlijk en figuurlijk geen optie! En last but not least: wij vinden een persoonlijke benadering onwijs belangrijk. We zijn een platte organisatie en iedereens deur staat altijd open. Je hebt nauw contact met je collega's (ook wel eens buiten werktijd).

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature net zo enthousiast als ons? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar Marije en vertel waarom jij in het team past! We horen graag van je!