Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Weekendje weg Pinksteren

Ontspan en geniet van een weekendje weg met Pinksteren bij Kampeerdorp de Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'Top Camping 2018', door Zoover tot 'Populairste camping van 2016' en door de KidsVakantiegids tot 'Glamping én Camping van het jaar 2017 en 2018'!

Wat is er te doen tijdens Pinksteren?

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten. Er is zoveel te doen, je kun je bij ons écht niet vervelen! Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons binnen- en buitenzwembad! Is het weer wat minder? Dan kan je heerlijk klimmen en klauteren in het Cobus Speelkasteel, onze binnenspeeltuin. Daarnaast hebben we een boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen. We bieden professioneel entertainment en brengen ieder jaar een eigen musical uit. Bij een vakantie hoort ook lekker eten, toch? Bij ons kun je culinair genieten bij diverse horecagelegenheden. Op het gehele terrein is er WiFi en rondom de centrale voorziening kun je hier gratis gebruik van maken. Jij geniet, wij doen de rest!

Weekendje weg Pinksteren

Zin om eind mei een lang weekend weg te boeken met het hele gezin? Dat komt goed uit, want Pinksteren is het laatste weekend in het jaar met een extra dagje vrij. Dat houdt dus automatisch in dat je een dag extra kunt genieten van alles dat Kampeerdorp de Zandstuve te bieden heeft! Bovendien is het bijna altijd mooi weer en is het een perfecte periode om lekker naar buiten te gaan met het gezin. Geniet van alles dat Stuufeiland te bieden heeft, of van de mooie natuur die volop in bloei staat. Pinksteren valt in 2018 op 20 en 21 mei.

Last Minute glamping

Boek nu de állerlaatste accommodaties met korting!

  • Familiechalet vanaf €299
  • Rheezerlodge vanaf €299
  • Verandachalet vanaf €299 (nog 1)
  • Verandalodge vanaf €299 (nog 1)
  • Stuuflodge Bella vanaf €275

Allemaal met een late check-out, namelijk maandagavond 19.00 uur. Boek online of bel 0523-262027!

Kamperen Pinksteren

Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfortplaatsen. Daarnaast zijn er vier comfortplaatsen met privé sanitair. Alle comfortplaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 120m2. Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, stroom- en CAI aansluiting. 

Glamping Pinksteren

Wil je wel genieten van de gezellige campingsfeer, maar vind je het fijn als je verblijf iets luxer is? Denk dan eens aan glamping en maak je keuze uit de uitgebreide verhuurmogelijkheden van Kampeerdorp de Zandstuve. Van een 4-persoons Boshut tot een 8-persoons verandalodge, we bieden voor ieder wat wils. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot glamping van het jaar 2017 en 2018!

Kom je dit weekend naar Rheeze? Vervelen hoef je je dan in ieder geval niet! Je kan namelijk onbeperkt genieten van:

Verwarmd binnen- en buitenzwembad (29°C)
> Overdekt speelparadijs Cobus' Speelkasteel
> Dagelijks professioneel entertainment
> Culinair genieten in onze vernieuwde horecagelegenheden
WiFi (gratis rondom de centrale faciliteiten)
> Goed gevuld recreatieprogramma. Bekijk 'm hier alvast online.
> De nieuwe Stuufmusical: 'Stuufeiland en de Heldin van Athena'