Pinksteren

Ontspan en geniet dit Pinksteren bij Kampeerdorp de Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'TopCamping 2017', door Zoover tot 'Populairste camping van 2016' en door de KidsVakantiegids tot 'Glamping van het jaar 2017'!

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten. Er is zoveel te doen, je kun je bij ons écht niet vervelen! Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons binnen- en buitenzwembad! Is het weer wat minder? Dan kan je heerlijk klimmen en klauteren in het Cobus Speelkasteel, onze binnenspeeltuin. Daarnaast hebben we een boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen. We bieden professioneel entertainment en brengen ieder jaar een eigen musical uit. Bij een vakantie hoort ook lekker eten, toch? Bij ons kun je culinair genieten bij diverse horecagelegenheden. Op het gehele terrein is er WiFi en rondom de centrale voorziening kun je hier gratis gebruik van maken. Jij geniet, wij doen de rest!

Pinksterweekend boeken

Zin om eind mei een lang weekend weg te boeken met het hele gezin? Dat komt goed uit, want Pinksteren is het laatste weekend in het jaar met een extra dagje vrij. Dat houdt dus automatisch in dat je een dag extra kunt genieten van alles dat Kampeerdorp de Zandstuve te bieden heeft! Bovendien is het bijna altijd mooi weer en is het een perfecte periode om lekker naar buiten te gaan met het gezin. Geniet van alles dat Stuufeiland te bieden heeft, of van de mooie natuur die volop in bloei staat. Pinksteren valt in 2018 op 20 en 21 mei.