Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Paasweekend weg in 2018

Vier een feestelijk Paasweekend weg op Stuufeiland samen met Cobus de uil! Geniet van het voorjaar, de natuur én natuurlijk van onze speciale paasactiviteiten. 

Wat is er te doen tijdens Paasweekend 2018?

Een heerlijk paasontbijt of een lekkere paasbrunch, bij Kampeerdorp de Zandstuve vier je Pasen in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Pasen kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. Bij ons vermaken de kinderen zich door een vol en varierend animatieprogramma! Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten. In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. 's Avonds heerlijk met z'n allen genieten van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of gezellig kamperen met je gezin tijdens Pasen, want het weer leent zich er vanaf april zeker voor! En wanneer april doet wat 'ie wil, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het mindere weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of ons gezellige restaurant waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid. 

Arrangementen Paasweekend 2018

Het Paasweekend valt dit jaar in het weekend van 30 maart tot 3 april. Reserveer nu alvast jouw extra lange paasweekend weg en verzeker je van een heerlijk verblijf met je gezin, familie of vrienden. We hebben een animatieprogramma met o.a.: theater, ​paasbroodjes bakken, eieren verven, paasspeurtocht, lasergamen, ​waterglijbanenrace, bosspellen en zwembadspelen! Tip: bekijk hier alvast het animatieprogramma voor het Paasweekend!

Kamperen met Pasen

29-03 / 02-04 | Paasweekend weg voor €90 voor twee personen (extra pers. €20). Uitchecken kan tot maandagavond 19.00 uur
30-03 / 15-04 | Paasvakantie (7 dagen) voor € 150 voor twee personen (extra pers. €25). Aankomst elke dag mogelijk.

 

​Glamping met Pasen

Verblijf al vanaf €50 per nacht in één van onze luxe glamping accommodaties! 

Vakantie boeken