1. Animatieteam
  2. Uniek aanbod
  3. Professionele activiteiten

Online activiteiten

Zitten jullie in deze lastige periode met zijn allen thuis? Over het algemeen stuversgezellig! Maar, de telefoon rinkelt, papa en mama vliegen van de ene naar de andere vergadering, voeden tussentijds de kinderen op én spelen ook als leerkracht! Kortom: Het ren en vliegwerk is een kunst! Jullie zijn nu pas écht toe aan vakantie, denken wij zo! Net zoals in het kampeerseizoen proberen wij nu zo veel mogelijk te ontzorgen en jullie kinderen ontzettend veel plezier te bezorgen. Dit doen we nu helaas niet voor iedereen middels een geweldige stuufvakantie, maar wel via onze online kanalen! Bekijk hieronder wat onze Stuufvrienden allemaal meemaken!

Volg ons nu op TikTok!
 
Volg ons op Instagram!
 
Luister musicals op Spotify!

Bekijk onze online activiteiten

Van knutselen tot aan theatershows: Ons professionele animatieteam draait haar hand niet om voor een online aanpassing in deze lastige tijd. Bekijk op deze en andere pagina's de leukste activiteiten met je favoriete Stuufeilandbewoners.

Stuufbeat met Bliz & Cobus

 

Terugkijken?

De leukste activiteiten terugkijken? Klik op een van de onderstaande buttons!

Voorleesverhaaltjes
 
Stuuftheater
 
Cobusclub
 
Stuufknutsels
 

Krijg je er geen genoeg van?!

Dat snappen wij stuversgoed! Naast de leukste video's van onze activiteiten, plaatsen we ook met regelmaat leuke doe-boekjes voor thuis. In de doe-boekjes kun je leuke spelletjes, knutsels en raadsels terugvinden! Bekijk hieronder de meest recente doe-boekjes die wij online hebben gezet. Stuversveel plezier!

Cobus' meivakantie-doe-boek
 
Cobus' lente-doe-boek
 
Cobus' paas-doe-boek

Stuufeiland accessoires!

Fan van Stuufeiland?! Heel herkenbaar! Wist je dat wij onwijs veel Stuufeiland accessoires online hebben staan?

Ga naar de Stuufwinkel

Nieuwsbrief!

Als eerste op de hoogte van nieuwtjes en weetjes in het online animatieprogramma? Vergeet je dan niet aan te melden voor de online-animatieprogramma-nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang een mailtje zodra er een nieuwe activiteit op onze pagina staat!

 
Enthousiast?! Geef ons een mooie review!
 

Wanneer komen jullie vakantie vieren?