Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Tips voor een dagje uit

Rondom Rheeze zijn er van allerlei leuke dingen te doen. Enkele tips voor actievelingen!

Plopsa Indoor in Coevorden
Ontmoet alle gasten van Studio 100 in een leuk binnen pretpark. 

Wildlands Adventure Zoo
Op een half uur afstand van Rheeze zit één van de mooiste dierenparken Nederland. Een mooi, groot, overzichtelijk park met allerlei verschillende dieren. 
Bekijk hier de website: www.wildlands.nl

Kinderboerderij de Zwieseborg in Loozen 
Een mooi en vrij toegankelijk erf waar je na een fietstocht heerlijk kunt uitrusten onder de schaduw van de bomen. Je kunt een bezoekje brengen aan de dieren, lekker schommelen of gebruik maken van de skelters. Met de fiets een half uurtje van Rheeze, bekijk hier de website www.zwieseborg.nl

Attractiepark in Slagharen
Eerder een park met paarden, nu één van de grootste attractieparken van Nederland. Lekker een dagje er tussenuit. Geniet dan van een dagje pretpark in de buurt. 
Bekijk hier de website: www.slagharen.com

Boerengolf in Rheeze
In Rheeze bij de familie Veurink kun je lekker een potje boerengolfen. 
Bekijk hier hun website; www.familieveurink.nl

Bioscoop, Movieskoop in Hardenberg
In het centrum van Hardenberg staat een groot theater De Voorveghter met een bioscoop. 
Kijk voor actuele films op hun website; www.movieskoop.nl/bioscoop/hardenberg

Ada Hofman tuinen in Loozen
Inspiratie opdoen voor jullie eigen tuin? Ga dan naar Ada Hofman tuinen in Loozen. Prachtige kleuren met mooie vijvers. 

Fietsen
In de buurt van Kampeerdorp de Zandstuve vindt je verschillende routes. Bij tegenover onze camping vindt je een bord met fietsknooppunten. Daarnaast verhuren en verkopen we bij de receptie ook fietskaarten met speciale kinderroutes. Ga je liever op de mountainbike het bos in? Vlak bij de camping ligt een prachtige mountainbikeroute van 21 kilometer. De start is bij Speelvijver De Oldemeijer.

Wandelen
Vanaf de camping kun je direct natuurgebied ‘de Rheezerbelten’ in en op loopafstand heb je toegang tot staatsbos de Oldemeyer. In het gehele Vechtdal is er een uitgebreid wandelnetwerk en ook het Pieterpad loopt vlak langs onze camping. Daarnaast is er het Vechtdalpad en zijn er tal van Geocaches verstopt.

Varen
De Vecht is voor het grootste deel bevaarbaar door pleziervaart, dus ook door kano’s en andere kleine bootjes. Hardenberg kent zelfs een wildwaterbaan.

Zwemmen
Vlakbij de camping vindt je speelvijver de Oldemeijer. Dit is een recreatieplas midden in het bos, met een prachtig strand, een eiland dat toegankelijk is via bruggetjes en uiteraard kun je er heerlijk zwemmen en spelen in natuurwater.

Vissen
Langs de Vecht, en bij verschillende vistrappen zijn er tal van stekken om te vissen. In Hardenberg zit een grote hengelsportwinkel.

Outdoor activiteiten
Vlakbij de camping vind je Total Outdoor events in Rheeze (Grote Beltenweg 17). Activiteiten waaraan je kan deelnemen zijn bijvoorbeeld boogschieten, klimmen en abseilen, gps-tochten, quad rijden en kanovaren.