Welkom!

Welkom bij Kampeerdorp de Zandstuve, oftewel; Stuufeiland! 

Op deze plattegrond vind je aanvullende informatie voor een onbezorgde vakantie. Willen jullie meer informatie inzien of lezen? Dan verwijzen wij jullie graag naar onze online omgeving of de Zandstuve app! Surf snel naar onze online omgeving door onderstaande QR code te scannen met de camera van je telefoon! 

 

We zien graag dat jullie plezier maken en doen onze uiterste best om van het begin tot het einde van je vakantie een lach op je gezicht te toveren. Wie voor het eerst vakantie viert op ons park staat vaak versteld van de vele faciliteiten, de natuurlijke ligging, het professionele recreatie- en musicalteam, maar vooral ook van de gastvrije en ongedwongen sfeer. Ontspan en geniet, want wij zorgen ervoor dat je onbezorgd vakantie kan vieren! Fijne vakantie gewenst!

Stuufeilandbewoners en medewerkers

Stuufpas & Stuufbandjes

Bij aankomst ontvangt elke gast een Stuufbandje. Dit bandje dient tijdens het verblijf zichtbaar gedragen te worden en geeft je toegang tot bepaalde faciliteiten, zoals het zwembad. Lees er meer over op www.zandstuve.nl/voorwaarden

Naast het bandje, maak je tijdens je verblijf gebruik van de Stuufpas. Met de Stuufpas kun je gebruik maken van de douches in de sanitairgebouwen en kun je de was- en droogmachines gebruiken in de wasserettes.

De Stuufpas is gekoppeld aan jouw reservering. Bij aankomst liggen de passen voor je klaar. Indien je je pas voor een van onze lezers plaatst, kan het twee seconden duren voordat het desbetreffende apparaat reageert. De douche zal gaan stromen en de wasmachine of droger gaat draaien.

Bij aankomst staat er direct een tegoed van 2,50 euro op de pas. Dit kan tijdens het verblijf opgewaardeerd worden. Opwaarderen kan bij onze receptie en bij de automaat naast onze receptie. Douchen kost 0,08 cent per minuut. Verblijf je op een kampeerplaats met privé-sanitair of een accommodatie met douchemogelijkheid? Dan betaal je niet voor het douchen en staat er geen tegoed op je Stuufpas.

Met de Stuufpas heb je toegang tot het zwembad. Met 1 pas kunnen er vier personen tegelijkertijd het zwembad betreden. Is jullie gezelschap groter dan vier personen? Neem dan twee passen mee.

Online omgeving

Scan de QR code met de camera van je telefoon of tablet en surf naar onze online omgeving. In onze online omgeving bekijk je gemakkelijk en snel ons animatieprogramma, bestel je je eten online en reserveer je je tafel in een van onze restaurants! Wist je dat je op ons Stuufplein kunt genieten van gratis WiFi?! Wil je ook genieten van WiFi bij je kampeerplaats of accommodatie? Kom dan langs bij onze receptie.

Of surf naar www.zandstuve.nl/online

Een echte kindercamping!

De Zandstuve kenmerkt zich door zijn kindvriendelijk faciliteiten. Neem bijvoorbeeld ons Stuufteam! Ken je de Stuufeilandbewoners al?!

Bella de Zeenimf, zij is de juf van de onderwaterschool en vindt Berk

heel lief. Berk de Zandwachter, hij kent alle speurspreuken, weet

alles van bomen en de natuur. Bliz Wintervos is een echte stoere,

ondeugende meid, haar krijg je niet gauw bang. Buur Zonnevuur, hij

is van de zon gevallen en soms lijkt het wel of hij een zonnesteek heeft,

hij is grappig, soms stoer maar meestal niet. Cobus de Uil, tja Cobus

is de grootste knuffelvriend van de camping. Zijn nest zit boven in het

speelkasteel waar hij vooral ligt te slapen. Maar als hij wakker is, geeft hij graag ieder kind een handje.

 

Ons Stuufteam is het gehele seizoen aanwezig en organiseert dagelijks veel activiteiten. Bekijk het animatieprogramma in de Zandstuve app of surf naar onze online omgeving!

Stuuftip!

Wist je dat wij in sanitairgebouw Buur speciaal kindersanitair hebben? Hier kun je heel fijn je kinderen douchen of in bad doen. Je kunt 

sanitairgebouw Buur vinden in het rode vlak van onze plattegrond!

Faciliteiten

Horeca

Van een ijsje bij het zwembad tot een versbereide pizza in onze Pizzeria

of luxe diner in ons Restaurant. Ons horecateam zorgt ervoor dat je ook

culinair kunt genieten tijdens je vakantie. Van onze moderne menukaart kies je unieke gerechten die bereid worden met zoveel mogelijk verse producten. De kinderen vermaken zich ondertussen opperbest in de speelhoek. Voor hen hebben we speciale kindermenu’s. Je kan ook bij ons terecht voor de allerlekkerste frietjes, snacks, pizza’s en plates om gezellig bij je eigen kampeerplaats of glampingaccommodatie op te eten. Wil je mee met de tijd? Dan bestel je je eten gemakkelijk online!

 

Supermarkt

In de Stuufwinkel bieden we een ruim assortiment aan. Van vers gebakken broodjes en zuivel tot verse groentes en speelgoed.

 

Fiets- en skelterverhuur

Geen mogelijkheid (of geen zin) om eigen fietsen mee te nemen,

maar wil je toch de omgeving per fiets verkennen? Dat kan. We

verhuren kinderzitjes, kinderfietsen, e-bikes en stadsfietsen

Openingstijden

Onze receptie en overige faciliteiten zijn dagelijks geopend. 

Bekijk al onze specifieke openinstijden in onze online omgeving!

Hulp & medische zorg

Calamiteiten

Stel ons altijd op de hoogte wanneer 112 gebeld wordt. Dit in verband met hulpdiensten waarvoor wij de slagboom moeten openen en de weg kunnen wijzen. Dit kan via ons telefoonnummer 0523 - 26 20 27 (ook buiten 

openingstijden) of via de intercom. Een aantal medewerkers zijn opgeleid tot bedrijfshulpverlener en kunnen EHBO/AED- handelingen verrichten. Buiten de receptieruimte is een AED (defibrillator) aanwezig. In elk sanitair gebouw 

hangt een brandblusser met instructies op het apparaat. Volg de instructies 

die aangegeven zijn op het apparaat.

 

Huisartsen

Vanwege de vele campinggasten in omgeving Hardenberg, is er een speciaal telefoonnummer beschikbaar in de maanden juli en augustus: 0523-265843

Dit telefoonnummer is op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur te gebruiken.

 

Belangrijke telefoonnummers

Huisartsenpraktijk Floralaan | 0523 - 26 58 43

Apotheek Kooiker | 0523 - 27 19 20

Tandartspraktijk Badhuisplein | 0523 - 21 69 67

Dierenkliniek Vechtdal | 0523 26 60 66

Huisartenpost buiten werktijden | 0900 - 3336333

Politie Hardenberg | 0900 - 8844