1. Professioneel musicalteam
  2. Live zang
  3. Te gekke dansmoves

Première Stuufmusical

Donderdag 2 mei staat de gloednieuwe musical 'Stuufeiland en de strijd om Kasteel Uylenburght' op het programma. Onze musicals staan al jaren bekend om live zang én te gekke dansmoves. In ons eigen high-tech theater zorgt ons musicalteam voor een fantastische beleving.

Ieder jaar een nieuwe musical

Sinds 2004 produceren we ieder jaar een nieuwe musical. Deze is te zien in ons eigen theater, met plaats voor 400 personen. De musicals hebben speciaal voor ons gecomponeerde muziek en er wordt live gezongen. Ieder jaar opnieuw is er een prachtig verhaal over onze eigen Stuufeilandbewoners en brengen we ook een CD uit zodat je nog heel lang kunt nagenieten van de stuufvakantie!

 
Geniet van de première van onze musical!
 

Boek een weekend Zandstuve met korting!

Dat is leuk! Je kunt nu met een leuke korting een weekend (2 tot 5 mei) Zandstuve boeken. Wij hebben voor zowel onze kampeerplaatsen én onze accommodaties een leuk arrangement gemaakt. Boek je één van deze arrangementen? Dan ontvang je gratis toegangskaarten voor de première van onze nieuwe Stuufmusical!

Kies voor kamperen of glamping

Professionele cast

Als we op Stuufeiland iets doen, dan doen we het goed. Zo hebben wordt onze musical geproduceerd door Martijn Boer en is er een professionele cast. Dat wil zeggen; acteurs die een theateropleiding volgen of deze gevolgd hebben. Veel van onze (voormalige) acteurs spelen nu dan ook in de topmusicals, zoals bijvoorbeeld Mamma Mia.

Boek een verblijf bij de Zandstuve

Ben je op zoek naar relaxt weekendje weg mét vermaak? Dat kan! Ons uitgebreide animatieprogramma zorgt ervoor dat de kids uren lang plezier hebben! Wij bieden een diversiteit in glamping accommodaties en hebben meerdere kampeerplaatsen beschikbaar!

Ontvang gratis tickets!

Boek je het Musical Première Arrangement? Dan ontvang je voor het aantal personen waarmee je boekt gratis tickets voor de première (avondvoorstelling)! Geloof ons: dit wil je niet missen!

 
Boek nu en krijg vrijkaartjes!