1. Uitgebreid animatieprogramma
  2. Peuters en kleuters
  3. Dreumesweek arrangement
  4. Kamperen & Verhuur

Met een baby of peuter op vakantie?

Mini-weken bij de Zandstuve

Op zoek naar een leuke kampeervakantie om een beetje te wennen aan 'op vakantie gaan met een kleintje'? Kom dan kamperen tijdens de Dreumesweken / Mini weken bij Kampeerdorp de Zandstuve. De Zandstuve heeft zeer prettige faciliteiten en activiteiten helemaal gericht op een veilige en comfortabele vakantie met jullie kinderen. Niet alleen kamperen, maar ook verblijven in een van de comfortabele accommodaties behoort tot de mogelijkheden. Kortom: Zo kunnen jullie genieten van het voorjaar of najaar op de leukste kindercamping van Nederland!

Recreatiemanager Marc Luijben over het animatieprogramma en de aanpak: “Dit doen we met vroegschoolse educatieve spelvormen waarbij er wordt gewerkt aan de cognitieve, motorische en sociale ontwikkeling van het kind. Dat alles natuurlijk in de fantasierijke vorm van Stuufeiland. We stimuleren ouders om de spelvormen thuis voort te zetten, zodat de onderlinge band versterkt wordt.”

✓ Mini-weken: 6 t/m 26 mei11 juni t/m 5 juli & 31 aug t/m 29 sep

Uniek ecudatief activiteitenprogramma

Uit veel onderzoeken blijkt dat er in de eerste levensjaren van een kind een belangrijke basis gelegd wordt. Op deze basis bouwen kinderen hun hele leven door. Ons unieke programma, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine mensen die de grote wereld willen ontdekken, is gebaseerd op een aantal kernwaarden: 

  • Bevordering van creativiteit en het ontdekken van de wereld om zich heen
  • Grove en fijne motoriek bevorderen
  • Cognitieve en sociale ontwikkeling
  • Voor- en vroegschoolse educatie vorm
  • Aanwakkeren van fantasie en oplossend denken
  • Een doorlopend dagritme 

Wij zijn de eerste en enige kindercamping in Nederland die zo'n speciaal programma heeft voor dreumesen en peuters! 

Dreumesweek
Dreumesweek

Dreumesweek

06-05 / 26-05, 11-06 / 05-07 en 31-08 / 29-09
Boek een mini-week bij de Zandstuve
 

De activiteiten voor ouder en kind

We organiseren diverse activiteiten waarbij kinderen veel invloed hebben op de echte invulling. Het is spelend en ontdekkend leren. Dat betekent: niets is verkeerd en alles is mogelijk. We willen de ouder-kind relatie aanmoedigen door ouders actief te betrekken bij activiteiten en samen deel te nemen aan activiteiten. Er is een vast midweekritme met tussendoor ook extra verrassingsactiviteiten.

Dagprogramma

Het dagprogramma van dinsdag tot en met vrijdag kenmerkt een vast ritme. Uit onderzoeken blijkt dat jonge kinderen hier sterk behoefte aan hebben. Het dagprogramma ziet er ongeveer zo uit:

09.00 uur | Creatief ontdekken
15.00 uur | Cobus' Club
16.30 uur | De avonturen van Stuufeiland
18.30 uur | Welterusten verhaal

Themaweken

Iedere week in mei, juni en september heeft z’n eigen thema. We verzorgen het dreumesprogramma doordeweeks, maar vergeten het weekend zeker niet. In de weekenden zijn er ook activiteiten voor de oudere kinderen. Het definitieve weekprogramma publiceren we een paar dagen van tevoren.

Boek een verblijf bij de Zandstuve

Ben je op zoek naar relaxte vakantie voor jezelf en je dreumes of peuter? Lijkt het jullie 'stuuftastisch' om samen spelenderwijs de wereld om jullie heen te ontdekken? Dat kan! Wij hebben in mei, juni en september namelijk nog prachtige glamping-accommodaties vrij in de midweken. Wil je liever komen kamperen? Ook hiervoor is nog plek! Kom je met je peuter of dreumes, dan bevelen we je de Vechtdallodge, de Rheezerlodge of de Rheezerlodge DeLuxe van harte aan.

Boek een verblijf in de mini-weken

Sfeerimpressie

 
 
Bekijk hier ons uitgebreide animatieprogramma!