Kerstborrel organiseren

Met hoeveel personen je ook wilt komen, de Zandstuve in Rheeze (bij Hardenberg) is dé perfecte locatie om jouw kerstborrel vorm te geven! We hebben verschillende sfeervolle zalen, een groot multifunctioneel theater en een binnenspeeltuin voor kinderen. Alle ruimtes hebben een eigen identiteit en zijn naar kerstsfeer in te richten.

Goed eten en drinken hoort bij de organisatie van een kerstborrel. Onze professionele koks zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor elkaar is. Natuurlijk kun je een buffet of diner combineren met één van de vele activiteiten.  Kortom; de mogelijkheden zijn enorm!

Een buffet is al mogelijk vanaf €19,95 per persoon! Samen met onze 'party-experts' nemen we (onder het genot van een kop koffie of thee) ruimschoots de tijd om jouw wensen te inventariseren. Zo weten we zeker dat we de kerstborrel een onvergetelijke mogen gaan noemen! Jij geniet, wij doen de rest!

Benieuwd naar onze locaties? Bekijk onze brochure, neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, bel met ons of kom eens langs. De deur staat voor je open!

 
Bekijk onze brochure hier!