Ontspan en geniet!
Ontspan en geniet!
Ontspan en geniet!
Ontspan en geniet!
Cobus' Speelkasteel
Subtropisch zwemparadijs
Ontdek de dreumesweken!
Beleef de Herfst!
Ontspan en geniet!
Hier beleef je élke dag een ander avontuur!
Cobus' Speelkasteel
Klimmen en klauteren in Cobus Speelkasteel. Hét speelparadijs van Hardenberg!
Subtropisch zwemparadijs
Ben je een echte waterrat? Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons binnen- en buitenzwembad!
Ontdek de dreumesweken!
Ons animatieteam is het gehele seizoen aanwezig!

Kampeerplaats XL

 1. Zoek & Boek
 2. Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Kampeerplaats XL
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

 

Voorzieningen

 1. 8-16 Ampère stroom
 2. CAI-aansluiting
 1. Eigen watertappunt
 2. Uitzicht op een speeltoestel
 1. Waterafvoer
 2. Wifi (tegen betaling)
 

Omschrijving

Geniet van een extra ruime plaats!

Comfortabel kamperen bij de Zandstuve

Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal, want met bijna driehonderd kampeerplaatsen is er volop keuze voor de perfecte kampeervakantie. 


Achter op het terrein, vlak bij het nieuwe sanitairgebouw Buur vindt je de XL kampeerplaatsen. Deze zijn extra ruim opgezet zodat je kan genieten van alle rust en vrijheid! De plaatsen zijn ongeveer 150 m² groot en zijn standaard voorzien van 8 ampère stroom, water, afvoer en een televisie aansluiting. Hier is het toegestaan om een of twee bijzettentjes en één personenauto naast je kampeermiddel te plaatsen.

Stroom

Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar bijvoorbeeld 10 of 12 ampère. Dit kan tegen betaling en kan aangegeven worden bij het maken van een reservering.

Let op:

Het is niet mogelijk om een kampeerplaats XL voor het seizoen 2020 te boeken. Vanaf seizoen 2020 zullen de de Waard tunneltenten de kampeerplaatsen XL gaan vervangen.


9

9 recensies


 1. 8,8

  wij hebben een zeer fijn verblijf gehad. We stonden op watergorgels 39. Toiletgebouw Buur was super. ( alleen stond soms het volume van de muziek te hard, weet niet of dit gedaan kon worden door kinderen) annimatieteam was top, onze dochter ging er elke dag zeer vrolijk naartoe en kwam nog enthousiaster terug. Onze zoon vond chilz geweldig en maakte daardoor snel vrienden met dezelfde interesse en leeftijd. Wij vonden het park erg schoon en alles werd goed bijgehouden, ook na plots hevige regenval en na een schuimpartij avond. top

  Augustus 2019 -

 2. 9

  Allereerst wil ik jullie een compliment geven over de marketing en communicatie rondom de Zandstuve. Zowel de post vooraf (aftelkalender) als communicatie op het park (oa brochure bij aankomst, mail tijdens verblijf over geboekte activiteiten) is zeer goed verzorgd. Wij vinden de camping erg prettig, mooi aangelegen en goed verzorgd. Onze XL plek is erg goed bevallen, lekker de ruimte voor de tent en bijzet tent en voldoende plek over voor een spel en om lekker te ontspannen. Ook het bijbehorende sanitair gebouw is erg goed bevallen, lekker ruim en schoon. Onze kinderen hebben erg genoten van het animatieprogramma. Zij hebben niet overal aan deel genomen, maar hebben wel volop keus gehad in een zeer gevarieerd programma. Zowel onze dochter van 5 als onze zoon van 11. We hebben heerlijk gegeten in zowel pizzeria als restaurant en vonden jullie ijs erg lekker.

  Augustus 2019 -

 3. 8,9

  In en uit checken vanaf eerste moment super goed geregeld. Animatie team doet onwijs zijn best, ook voor de kleinste gasten en verdeeld de aandacht heel goed! Theater werd door onze kinderen erg gewaardeerd en cobus is in huis de nieuwe held! Hele fijne vakantie gehad!

  Augustus 2019 -

 4. 9,3

  Wij vonden de animatie erg leuk. Mooi rustig park en van de auto’s weinig last. We hadden een lekkere ruime plek. De speeltuinen zijn waren stuk voor stuk leuk!

  Augustus 2019 -

 5. 9,6

  Unser Aufenthalt war einfach traumhaft. Großzügige saubere gepflegte Plätze und ein Sanitärhaus welches höchsten Ansprüchen genügt.

  Juni 2019 -

 6. 8,5

  Prima camping Leuk stuufplein Genoeg vertier voor de kinderen

  Juni 2019 -

 7. 9,1

  Eerste keer op deze camping en we hebben een hele fijne tijd gehad. onze zoon van bijna 2 heeft onwijs genoten van het leuke zwembad,het speelkasteel en de fantastische animatie. We hadden een XL plaats voor onze caravan, 2 passen lopen en we waren in het sanitairgebouw. kortom; voor herhaling vatbaar !

  Juni 2019 -

 8. 8,9

  Ondanks het weer een top vakantie gehad! Kinderen hebben genoten van de animatie en het zwembad. Toiletgebouw was erg mooi en netjes

  Mei 2019 -

 9. 9

  zeer positief. Alles zag er erg mooi en ruim uit. Nette camping. Zeer geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Daarboven minder.

  April 2019 -