Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Informatie voor gasten

Op deze pagina lees je alles voor tijdens je verblijf!

Openingstijden

De openingstijden van de voorzieningen, zoals de Stuufwinkel, het zwembad en het Restaurant, wisselen af en toe. Daarom hebben we op deze pagina een overzicht van de huidige openingstijden. 

Horeca

Wil je eten bestellen? Je tafel reserveren in het restaurant of pizzeria? Leuk! Dat kan gewoon online. Ga hiervoor naar onze website: www.etenbijdezandstuve.nl

Omgeving

Wil je weten wat er in de omgeving te doen is? Marije en Anja van de receptie maakten een top-10 uitjes voor gezinnen met kinderen. Wacht niet om er op uit te gaan en klik verder naar deze pagina. 

Animatieprogramma

Om Stuufeiland is er altijd wat te doen. Voor veel gezinnen is het animatieprogramma leidend voor de vakantie. Daarom kun je onderaan deze pagina's al het animatieprogramma downloaden. Natuurlijk krijg je deze ook in een mooi boekje uitgereikt bij aankomst. Bekijk hieronder de programma's van dit seizoen! Let op: de programma's zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen.

Infomagazine

Als jouw vakantie begint krijg je van ons een envelop. Hierin zitten bijvoorbeeld je Stuufpas, Vechtdalmagazine en Infomagazine. Dat laatste magazine hebben we ook digitaal. Wil je deze alvast inzien? Klik dan hier